Na místěRotterdam 2021

Jak úšpěšné byly naše předpovědi finále Eurovize 2021?

Jeden člen našeho redaktorského týmu trefil 9 z 10 zemí v konečné TOP 10!

Předpovídali jsme desítku postupujících z prvního i druhého semifinále a před finálovým večerem jsme se snažili ve třetím článku odhadnout, kdo skončí ve finále v TOP 3 a kdo ve zbytku TOP 10. Jak se nám vedlo?

Za správně tipnutou zemi v TOP 3 nebo ve zbytku TOP 10 získal každý dva body. Za zemi, kterou jsme přiřadili do druhé kategorie, ale v TOP 10 se umístila, jsme získali jeden bod. Maximum tak v případě finále bylo 20 bodů. Nejlépe z nás dopadl Ondřej. Ten trefil 9 z 10 finalistů v TOP 10. Jedinou zemí, kterou neodhadl správně bylo Bulharsko. To však skončilo na 11. místě, ale se stejným bodovým ziskem jako 10. Řecko, takže k plnému skóre nebyl daleko. Ondřej tak zvítězil se skóre 18/20. O dva body méně za své předpovědi získal náš administrátor Dominik a šéfredaktor Honza. Druhý šéfredaktor Josef pak skončil ještě o dva body hůře. Pavel a Daniel si na své konto připsali 12 bodů a Vladimír, který pro vás celou Eurovizi mapoval přímo v Rotterdamu, byl úspěšný z 50 %.

Pokud sečteme výsledky za tipy z obou semifinále i finále, zlatou medaili si odnáší Ondřej, který získal 34 bodů z maximálního počtu 40. Pomyslné stříbro s 33 body patří Honzovi a bronz bere Dominik za svých 32 bodů. O bramborovou medaili se podělí trojice Josef, Daniel a Pavel, která získala 30 bodů ze 40. Naší sedmičku pak uzavírá Vladimír s celkovým počtem 28 bodů.

Bavilo vás naše předpovídání semifinalistů a umístění finalistů? A pokud jste vy sami odhadovali, kdo se jak umístí v Eurovizi 2021, jak jste při svých tipech byli úspěšní?

Jeden myslel na “Jak úšpěšné byly naše předpovědi finále Eurovize 2021?

  • Jeeej! Taky jsem to tipla stejně, top 3 správně, jen v to 10 místo Řecka Bulharsko.
    Ale co se týče přesného pořadí, tam jsem to měla úplně blbě, kromě osmé Litvy všechno poposouvané. 😀

    Můj top 10 prediction před finále:
    1. Frane
    2. Switzerland
    3. Italy
    4. Malta
    5. Iceland
    6. Ukraine
    7. Bulgaria
    8. Lithuania
    9. Finland
    10. Russia

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..