Novinky

Nová éra diskuze českých fanoušků Eurovize

Portál ESCArena.cz rozjíždí pilotní projekt českého komunitního diskuzního serveru.

Po četných dotazech ze stran fanoušků a čtenářů, nejen našeho webu, jsme se rozhodli přinést na český trh novou platformu k diskuzi. Místo, kde můžete trávit živé přenosy společně s dalšími fanoušky Eurovize. Rozvíjet a sdílet radost, která tato soutěž každý rok přináší. Porovnávat mezi sebou tradiční topky, nebo jen tak klábosit mezi členy a redaktory na jednom místě. To a mnoho jiného přináší nový český Discord server, který přináší fanweb a fanklub Eurovize – ESCArena.cz.

Jak se připojit?

Připojit se na náš server není nic složitého. Přihlášení probíhá přes oficiálního klienta Discord, který lze stáhnout zdarma na všechny platformy PC, Mac, Linux nebo přes mobilní aplikaci pro Android či iOS. Po registraci uživatelského účtu stačí využít následující pozvánku, která vás přesměruje automaticky na náš server.

Přidat se na server -> https://discord.gg/gM4bhFQV2c

Co vás čeká po prvním přihlášení?

Po úspěšném přijetí pozvánky se objevíte přímo v centru dění. Jako první si určitě přečtěte náš uvítací kanál #vítejte ve kterém naleznete pár bodů a pravidel, které jsou potřeba dodržovat. Hned pod tímto kanálem se nachází záložka #představ-se, která slouží k bližšímu poznání celé komunity. Budeme tak určitě rádi, když se nám i vy v pár větách představíte.

Další kategorií jsou redaktorské kanály, které slouží jako takový prostředek pro sdílení nového obsahu na webu. Pokud tedy nevyužíváte sociální sítě, právě zde můžete být informováni o nových článcích.

A teď nejzajímavější část – Veřejné kanály. Textové nebo hlasové kanály, které budou sloužit právě vám k vášnivé diskuzi během i mimo přenosů eurovizního obsahu. Sdílejte novinky, reakce, tipy … fantazii se meze nekladou. Prosíme jen o vkládání jednotlivých příspěvků do tématicky předem určených místností. V hlasových kanálech se můžete volně scházet a diskutovat bez potřeby psaní, a to až ve 3 místnostech.

 

Doufáme, že se vám nová platforma bude líbit. Využít ji můžete už dnes při živém přenosu velkého finále Eurovision Song Contest 2021 v Rotterdamu! Věříme, že dokážeme společně vytvořit pevnou a aktivní komunitu, která bude rozvíjet zájem nejen Eurovize, ale i dalších témat, které se kolem této soutěže točí. Neváhejte pozvat i své přátele, kteří by se rádi přidali do diskuze. Na Discordu pilně pracujeme a jistě se v průběhu následujících týdnů dočkáte několika dalších příjemných novinek, o kterých vás samozřejmě budeme informovat. Pokud byste i vy měli nějaký skvělý nápad, který byste chtěli na server přidat, určitě nám napište. Využít k tomu můžete komentáře pod tímto článkem a nebo nejlépe přímo na Discordu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..