PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Proč se obáváme posledního tónu písně Zorra od Nebulossy?

Splnily se tužby fanoušků Eurovize. Třemi živými přenosy v Malmö nás provede potřetí v historii Petra Mede. Pomůže ji ještě hollywoodská herečka Malin Åkerman. Během supersoboty pak vybraly reprezentanty čtyři země – Norsko, Malta, Španělsko a Ukrajina. Bude muset Nebulossa ze Španělska přetextovat svou píseň? Proč norská skupina Keiino podruhé v řadě neuspěla a na Eurovizi nepojede? A jaké nepříjemné překvapení si pro nás připravila ukrajinská veřejnoprávní televize Suspilne? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio TalkČeské podcasty a dalších.

0:59 – Petra Mede se vrací na Eurovizi. Doplní ji hollywoodská herečka Malin Åkerman. Jak se nám líbí tato dvojce? Měli jsme raději moderování Petry Mede v roce 2013 nebo 2016? A je výhoda, když moderují Eurovizi herečky?

4:56 – Melodi Grand Prix vyhrála norská rocková skupina Gåte s písní Ulveham. Jak se nám píseň líbí? Čím se vysvětlujeme, že zrovna skupina Keiino nevyhrála? A jak hlasoval za českou porotu Jan Bors?

15:35 – Na Maltě bylo rozhodnuto v sobotu, že tento středomořský ostrov bude reprezentovat zpěvačka Sarah Bonnici s písní Loop. Ukrajina vysílá do Malmö dvojici Alyona Alyona a Jerry Heil s písní Teresa & Maria. Proč hodnotíme maltskou píseň jako tuctovou a jaké jsme měli favority? Jaké nemilé překvapení si pro nás připravila ukrajinská televize?

24:51 – Ve španělském Benidorm Festu se žádné překvapení nekonala a vyhrála skupina Nebulossa s písní Zorra. Neměli Španělé raději vybrat st. Pedra? Bude se muset píseň s kontroverzním textem přepsat a proč máme strach o poslední tón v písni?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..