PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec s Adrianou Rye: S trofejí z FANvision mě málem nepustili do letadla

Minulý rok se oficiální český eurovizní fanklub zúčastnil pěvecké soutěže FANvision. Do finských Helsinek se vydala reprezentovat Českou republiku mladá talentovaná zpěvačka Adriana Žitníková (Adriana Rye). Ta nakonec svou účast proměnila ve vítězství a umožnila tak konání letošního ročníku u nás. Na co se můžeme těšit od 14. do 16. července v Praze v rámci akce Eurovision Weekend? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk.

 

 

0:58 – Adriana již byla hostem předchozích dílů podcastu. Jak se ale dostala k Eurovizi a od kdy je členkou oficiálního eurovizního fanklubu OGAE Czech Republic?

7:12 – Minulý rok vyhrála Adriana v rámci Eurovision Weekend pěveckou soutěž FANvision ve finských Helsinkách. Co je to vlastně za soutěž? Jaké vzpomínky si uchová ve své paměti a proč málem odletěla z Finska bez trofeje?

13: 19 – 14. – 16. července se bude konat Eurovision Weekend v Praze. Kde se bude akce přesně konat, kolik soutěžících se letos soutěže zúčastní a na jaké speciální hosty se můžou diváci těšit?

Adriana Žitníková

  • Od roku 2019 studuje na Pražské konzervatoři obor Populární zpěv.
  • V srpnu 2022 vyhrála v Helsinkách soutěž FANvision.
  • Účinkuje v několika kapelách. V posledním roce však usilovně pracuje na své sólové kariéře.
  • Na začátku roku 2023 vydala Adriana svůj první singl The Light Of My Life.
  • Momentálně připravuje svůj druhý singl, se kterým by se chtěla zúčastnit národního kola Eurovize ESCZ.
  • Již na začátku její kariéry si jí všimla i řada eurovizních umělců. Byla součástí natáčení klipu k písni Lights Off od We Are Domi a její tvorbu si poslechl i Alexander Rybak.

@escarenacz

🎊🪩🎉 @RODAN vás všechny srdečně zve na eurovizní akci EurovisionWeekend, která se uskuteční v Praze od 14. do 16. července. Rodan vystoupí v sobotu 15. července v Theatro Music Club v rámci akce FANvision. Vstupenky a více informací na www.escarena.cz. Těšíte se? 🎧🎤🎸 #eurovision #rodan #music #concert #prague #eurovisionconcert #popmusic #introvertpartyclub #praha #czechrepublic #musicconcert

♬ původní zvuk – escarenacz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..