ESCZ 2020

Media dny 3: Barbora Mochowa

Další media dny patřily Barboře Mochowe, kterou známe už z minulého roku. Jak se předvedla ona?

Na televizních obrazovkách je každému finalistovi věnován vstup v pořadu Studio 6. Vzhledem k tomu, že každému finalistovi patří dva dny včetně víkendů, tak program jednotlivých finalistů ne vždy odpovídá plánu konkrétních media dní. Barboře to tak ale vyšlo a na obrazovkách ČT1 a ČT24 se objevila v pátek ráno.

Studio 6 – pátek 24. ledna – Barbora Mochowa

Největší prostor dostávají finalisté asi na Facebooku české delegace a ESCZ. Nejdříve byla zveřejněna část velkého rozhovoru, kde se dozvíte deset zajímavostí o konkrétním finalistovi. Toto video bylo nazváno TOP 10.

Barbora Mochowa – MOJE TOP 10

Soutěžícím číslo 3️⃣ je Barbora Mochowa. 💄 Křehká kráska s nádherným hlasem a dlouhým vlasem – a to se rýmuje.Máme tu další a také poslední zpěvačku, 🎙️která se v minulosti zúčastnila ESCZ. V loňském roce v národním kole skončila na čtvrtém místě. Letos bojuje znovu o postup. Držíme palce! 👍👍Pár faktů:➡️ pochází z Trutnova➡️ v sedmi letech se zúčastnila televizní soutěže Rozjezdy pro hvězdy➡️ hraje na housle➡️ umístila se na 2. místě v kategorii Objev roku v divácké anketě Žebřík🔥A co její TOP 10?🔥#ESCZ2020 #ceskatelevize #SlozSvujSen

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Neděle 12. ledna 2020

Dalším kouskem rozhovoru je pak odpověď na otázku “Co pro tebe znamená Eurovision Song Contest?“. Co odpověděla Bára, která už jedno národní kolo na vlastní kůži zažila?

Barbora Mochova – Co pro tebe znamená ESC?

Jaký má Barbora názor na Eurovizi a proč se jí účastní podruhé… 🙃

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pátek 24. ledna 2020

Také Barbora Mochowa měla za úkol představit, o čem je její soutěžní píseň White & Black Holes.

Barbora Mochowa – O čem je tvůj song

Chcete se dozvědět jak vzniklo White & Black Holes a o čem vypráví? 😍Co Barboru inspiruje při tvorbě hudby? 🎶🎶🎶Tak mrkněte na video!

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pátek 24. ledna 2020

Minulý rok se setkaly s pozitivním ohlasem akustické verze písní, které zazněly v online pořadu Offstage with Kraig, takže bylo nasnadě tuto zajímavou vychytávku ponechat i v letošním ročníku. Bylo to v rámci výzvy Mikolase Josefa, který dal všem finalistům za úkol natočit akustickou verzi své písně. Jak se s touto výzvou popasovala Bára se můžete podívat ve videu.

V pořadí již třetí akustická verze soutěžního songu národního kola ESCZ!!🔥🔥🔥Barbora Mochowa svůj song zazpívala živě a doprovodila se na klavírní křídlo. 🎹

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Sobota 25. ledna 2020

Minulý týden po zvěřejnění soupisky finalistů jste mohli exkluzivně na webu Novinky.cz vidět sedm video vizitek všech reprezentantů. Ty nyní najdete i během media dní na Facebooku.

Barbora Mochowa – VIZITKA

Jak Barbora Mochowa přistupuje k hudbě a co pro ni znamená? 🤩Jaká je její vnitřní nálada?Co dělá ve volném čase?Jak dělá hudbu?Proč je melancholická?Nebo není?⬇️⬇️⬇️

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Čtvrtek 23. ledna 2020

Na Instagramu ESCZ pak vždy druhý den z dvojice media dní můžete sledovat livestream s otázkami a odpověďmi jak v češtině tak i některé otázky v angličtině. Můžete tak sami posoudit, jak se daný interpret vyjadřuje v angličtině a jestli by obstál i při dlouhých rozhovorech před Eurovizí. Mimo to pak krátké video lze najít i na Instagramu Fajnrádia, kde ve vysílání můžete slyšet také předtočené rozhovory s jednotlivými reprezentanty.

Připomeňte si videoklip k písni White & Black Holes a pokud jste ještě nehlasovali v naší anketě, můžete tak učinit právě teď. Hlasování potrvá až do příští neděle, kdy anketu ukončíme a vyhlásíme výsledky.

Ohodnoťte píseň Barbory Mochowe - White & Black Holes
  • 10 36%, 24 hlasy
    24 hlasy 36%
    24 hlasy - 36% všech hlasů
  • 8 18%, 12 hlasů
    12 hlasů 18%
    12 hlasů - 18% všech hlasů
  • 9 14%, 9 hlasů
    9 hlasů 14%
    9 hlasů - 14% všech hlasů
  • 5 11%, 7 hlasů
    7 hlasů 11%
    7 hlasů - 11% všech hlasů
  • 7 6%, 4 hlasy
    4 hlasy 6%
    4 hlasy - 6% všech hlasů
  • 6 5%, 3 hlasy
    3 hlasy 5%
    3 hlasy - 5% všech hlasů
  • 1 5%, 3 hlasy
    3 hlasy 5%
    3 hlasy - 5% všech hlasů
  • 4 3%, 2 hlasy
    2 hlasy 3%
    2 hlasy - 3% všech hlasů
  • 3 2%, 1 hlas
    1 hlas 2%
    1 hlas - 2% všech hlasů
  • 2 2%, 1 hlas
    1 hlas 2%
    1 hlas - 2% všech hlasů
Celkově hlasů: 66
19. 1. 2020 - 2. 2. 2020
Hlasování ukončeno !

Jak se vám líbí nálož videí, které si pro nás české delegace v rámci online národního kola ESCZ 2020 připravila? Pomohlo vám to poznat blíže samotné interprety?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..