ESCZ 2020Novinky

Benny Cristo by měl pro Eurovizi 2021 připraveny tři písně

Pokud by ho Česká televize automaticky nominovala pro nadcházející ročník, rád by lidem nabídl tři rozdílné songy.

NikkieTutorials pokračuje se svými online rozhovory. Ten dnešní patřil mimo jiné právě českého zástupci Bennymu Cristovi. Ten se svěřil s tím, že v době karantény píše nové songy a maluje obrazy. Nikkie se ho zároveň zeptala na to, jaká je jeho nejoblíbenější píseň letošní Eurovize. Ačkoliv dříve Benny sám tvrdil, že se jako správný sportovec nehodlá soustředit na své konkurenty, nakonec svůj názor změnil a zamiloval se do německé písně Violent Thing, kterou měl letos v Rotterdamu zazpívat slovinský zpěvák Ben Dolic. Právě tuto píseň by měl Benny také zazpívat v rámci pátečních eurovizních „Home Concerts“.

Nikkie se interpretů ptá i na to, zda byli osloveni vysílatelem, aby reprezentovali svou zemi v nadcházejícím ročníku. Benny prozradil, že rozhodnutí bude samozřejmě čistě na České televizi. Ta zatím o svých plánech zcela mlčí. Kdyby však Benny dostal nabídku reprezentovat Česko na Eurovizi 2021, rád by lidem představil tři žánrově a typově rozdílné písně, které již složil, a nechal by tak eurovizní fanoušky, aby o té nejideálnější písni rozhodli oni. Sám zpěvák si za všemi třemi písněmi už nyní stoprocentně stojí.

Nechme se tedy překvapit, jaké stanovisko k účasti a systému výběru reprezentanta pro příští rok tým České televize představí. Stáli byste o historicky druhý český polo-interní výběr? V roce 2009 byla interně zvolena skupina Gipsy.cz, která divákům ČT nabídla dvě skladby. Ben může vytáhnout z rukávu rovnou tři esa. Lze očekávat, že se k tomuto systému výběru písně vysloví vícero zemí. Ukrajinská skupina Go_A má například za úkol připravit do zimy rovnou pět počinů.

Pusťte si rozhovor NikkieTutorials s naším Benem právě teď!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..