ESCZ 2020

Media dny 2: Pam Rabbit

Další media dny patřily Pam Rabbit, kterou známe už z minulého roku. Jak se předvedla ona?

Na televizních obrazovkách je každému finalistovi věnován vstup v pořadu Studio 6. Vzhledem k tomu, že každému finalistovi patří dva dny včetně víkendů, tak program jednotlivých finalistů ne vždy odpovídá plánu konkrétních media dní. Pam Rabbit to tak ale vyšlo a na obrazovkách ČT1 a ČT24 se objevila ve čtvrtek ráno.

Studio 6 – čtvrtek 23. ledna – Pam Rabbit (začátek v čase 1:13:00)

Největší prostor dostávají finalisté asi na Facebooku české delegace a ESCZ. Nejdříve byla zveřejněna část velkého rozhovoru, kde se dozvíte deset zajímavostí o konkrétním finalistovi. Toto video bylo nazváno TOP 10.

Pam Rabbit – MOJE TOP 10

Číslo 2️⃣ si vylosovala 𝗣𝗮𝗺 𝗥𝗮𝗯𝗯𝗶𝘁! Nejspíš se do ESC beznadějně zamilovala, 🤟😍 protože se ho účastní už třetí rok v kuse!Před dvěma lety byla v Lisabonu jako backvocalistka Mikolase Josefa. 🎒👓Loni byla finalistkou národního kola, ve kterém skončila na třetím místě a letos ji tu máme znovu!Pár faktů:➡️ je to češka s arménským původem➡️ dělá si produkci vlastních hudebních videoklipů➡️ živí se psaním písní pro jiné interprety➡️ miluje králíčky a odtud i pochází její přezdívka RabbitA teď hurá na její TOP 10! 🔥🔥🔥#ESCZ2020 #ceskatelevize #SlozSvujSen

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Neděle 12. ledna 2020

Dalším kouskem rozhovoru je pak odpověď na otázku “Co pro tebe znamená Eurovision Song Contest?“. Co odpověděla Pam, která už dokonce velkou Eurovizi jednou na vlastní kůži zažila?

Pam Rabbit – Co pro tebe znamená ESC?

Jak vidí Pam Rabbitgurl 😃 Eurovizi a co pro ní znamená se dozvíte ve videu!STUDIO 6 zde, v případě hladu po dalších aktuálních informacích o PAM – začíná zhruba v 1h:12min: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/220411010100123/

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Středa 22. ledna 2020

Také Pam Rabbit měla za úkol představit, o čem je její soutěžní píseň Get Up.

Pam Rabbit – O čem je song

Co nám chce sdělit ve svém songu Get Up? 🤷🐰🤷PAM RABBIT – GET UPSurrounded by darknessI couldn’t control itFeelin’ so lonelyYou like when im fallin’What a lullaby Moment of silenceFor your sick behaviourTearing my bodyNowhere to escape yaI'm not scared anymore I will get upFall downBut never retreatGet back my crownNever crawl to your feetLike a fox and mouseThere’s no way babyYou will play with a preyI ain’t runnin’ away Cards on the tableYou’re scared‘Cause youre losingWhat an entertainmentThe way that you’re movingI'm not scared anymore I will get upFall downBut never retreatGet back my crownNever crawl to your feetLike a fox and mouseThere’s no way babyYou will play with a preyI ain’t runnin’ away I ain’t playing no moreI ain’t beggin’ no moreNo i don’t really say sorry no moreI’m striking a poseYou wanna proposeAll of the suddenYou like when i talk‘Cause i walk the runwayFeeling my wayThis for all the girls who’ve been feeling unsafeYou’re strong I will get upFall downBut never retreatGet back my crownNever crawl to your feetLike a fox and mouseThere’s no way babyYou will play with a preyI ain’t runnin’ awayhttps://lyricstranslate.com/en/pam-rabbit-get-lyrics.html

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Středa 22. ledna 2020

Minulý rok se setkaly s pozitivním ohlasem akustické verze písní, které zazněly v online pořadu Offstage with Kraig, takže bylo nasnadě tuto zajímavou vychytávku ponechat i v letošním ročníku. Bylo to v rámci výzvy Mikolase Josefa, který dal všem finalistům za úkol natočit akustickou verzi své písně. Jak se s touto výzvou popasovala jeho bývalá eurovizní vokalistka Pamela se můžete podívat ve videu.

PAM RABBIT – unplugged verze – Get Up

Máme tu druhou akustickou verzi! Tentokrát se s naší výzvou poprala Pam Rabbitgurl a zazpívala naživo svůj song Get Up.

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Středa 22. ledna 2020

Minulý týden po zvěřejnění soupisky finalistů jste mohli exkluzivně na webu Novinky.cz vidět sedm video vizitek všech reprezentantů. Ty nyní najdete i během media dní na Facebooku.

Pam Rabbit – VIZITKA

Kráska, všestranná umělkyně a především zpěvačka Pam Rabbitgurl 🐰 nám prozradí jak tvoří svou hudbu a co pro ní v životě znamená.Jak dlouho se věnuje hudbě?Co se smí a co se nesmí?Jde proti proudu?Co je svoboda?A bude králíček?🐇🐇🐇✨ Lets watch it! ✨

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pátek 17. ledna 2020

Na Instagramu ESCZ pak vždy druhý den z dvojice media dní můžete sledovat livestream s otázkami a odpověďmi jak v češtině tak i některé otázky v angličtině. Můžete tak sami posoudit, jak se daný interpret vyjadřuje v angličtině a jestli by obstál i při dlouhých rozhovorech před Eurovizí. Mimo to pak krátké video lze najít i na Instagramu Fajnrádia, kde ve vysílání můžete slyšet také předtočené rozhovory s jednotlivými reprezentanty.

Připomeňte si videoklip k písni Get Up a pokud jste ještě nehlasovali v naší anketě, můžete tak učinit právě teď. Hlasování potrvá až do příští neděle, kdy anketu ukončíme a vyhlásíme výsledky.

Ohodnoťte píseň Pam Rabbit - Get Up
  • 8 24%, 19 hlasů
    19 hlasů 24%
    19 hlasů - 24% všech hlasů
  • 10 20%, 16 hlasů
    16 hlasů 20%
    16 hlasů - 20% všech hlasů
  • 7 13%, 10 hlasů
    10 hlasů 13%
    10 hlasů - 13% všech hlasů
  • 6 11%, 9 hlasů
    9 hlasů 11%
    9 hlasů - 11% všech hlasů
  • 5 9%, 7 hlasů
    7 hlasů 9%
    7 hlasů - 9% všech hlasů
  • 9 8%, 6 hlasů
    6 hlasů 8%
    6 hlasů - 8% všech hlasů
  • 1 6%, 5 hlasů
    5 hlasů 6%
    5 hlasů - 6% všech hlasů
  • 3 5%, 4 hlasy
    4 hlasy 5%
    4 hlasy - 5% všech hlasů
  • 4 3%, 2 hlasy
    2 hlasy 3%
    2 hlasy - 3% všech hlasů
  • 2 1%, 1 hlas
    1 hlas 1%
    1 hlas - 1% všech hlasů
Celkově hlasů: 79
19. 1. 2020 - 2. 2. 2020
Hlasování ukončeno !

Jak se vám líbí nálož videí, které si pro nás české delegace v rámci online národního kola ESCZ 2020 připravila? Pomohlo vám to poznat blíže samotné interprety?

4 komentáře: „Media dny 2: Pam Rabbit

  • Hlavne at vyhrajou WAP, takovou kvalitu nemuzem propustit mezi prsty.

    Reagovat
  • Také se přikláním k názoru, že unplugged je ten song o dost lepší. Zaprvé si myslím, že Pam je naživo lepší než na nahrávkách (což není automatické u každého zpěváka, takže vlastně pro Pam velké plus) a takhle „čisté“ vystoupení bez ostatních rušivých vjemů, které se mi na studiové nahrávce nelíbí je to takhle skoro jako úplně jiný song. Za mě minimálně o pár bodů lepší. 🙂 Studiovka dostala ode mě 5/10, tohle by mělo minimálně 7/10. Díky za tyhle akustické verze!

    Reagovat
  • Musím se přiznat, že se mi snad více líbí unplugged verze 🙂

    Reagovat
    • Pam je skvělá & talentovaná, klobouk dolů. Jde správným směrem, jen si myslím, že letos to ještě nevyjde, potřebuje malinko dozrát, ale pak už to bude fakt mega a možná nám to i vyhraje v příštích roce nebo letech. Moc se na ní těším a hlavně ať to nevzdává!

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..