ESCZ 2020Ostatní

ESC Arena hodnotí: Get Up (Pam Rabbit)

Co říká na píseň Get Up posádka našeho webu? Zjistíte právě teď!

V letošním roce jsme si pro vás připravili novinku. Všechny písně českého národního kola ESCZ 2020 ohodnotí redaktoři, editoři a administrátor webu ESC Arena. Přečtěte si jednotlivá slovní a číselná hodnocení a dejte nám vědět, jak moc s nimi (ne)souhlasíte.

2. Pam RabbitGet Up

Dominik

Jsem rád, že interpreti jako je právě Pam to zkouší znovu. Pam opět přichází s dalším hitem plným energie a emocí. Nicméně tentokrát musím přiznat, že její loňský počin se mi líbil o mnoho víc. Get Up si jistě najde své posluchače, ale já bohužel mezi ně nepařím. Doufám, že elán a chtíč Pam neopadne, a nadále se bude chtít pokoušet o štěstí s mnohem lepšími skladbami.

Hodnocení: 5,5

Josef

Ze všech sedmi finálových písní je pro mě Get Up asi nejméně zapamatovatelná. Na můj vkus obsahuje až přespříliš elektronických efektů, které odvádí mou pozornost od samotné písně. Pozitivně však hodnotím moderní zvuk, kvalitní produkci a dobrou angličtinu. Narozdíl od většiny ostatních finálových písní nemám u Pam nutkání si ji poslechnout znovu. I když se jedná o současný hudební styl, pro mě je to až příliš alternativní. I tak si jsem ale jistý, že si tahle píseň svůj okruh fanoušků najde. To, že je v národním kole je jednoznačně plusem, protože tak opět rozšiřuje už tak pestrou paletu písní k výběru.

Hodnocení: 5

Honza

Pam už vloni dokázala, že je úžasná live performerka a že ačkoliv jsem nebyl fanoušek její písně, po buskingu jsem musel smeknout klobouk. Letošní píseň Get Up je u mě na velmi podobné úrovni s tím rozdílem, že busking nebude. Oceňuji atmosféru a náboj písně, nicméně bohužel musím říct, že je to asi jediná píseň letošního výběru, u které nemám potřebu sám od sebe si ji pouštět. Nepochybuji však, že i v tomto případě by nám Pam naživo vytřela zrak.

Hodnocení: 5,5

Vladimír

Na Get Up se mi líbí hlavně Pamely surový hlas a originální beaty, které písničce dodávají na osobitosti. Naopak její slabinou je pro mě menší chytlavost a obtížná zapamatovatelnost. A ta je na ESC dost důležitá. Jako celek není tenhle song vůbec špatný a kdejaký český umělec by jí ho mohl závidět. I přesto si ale myslím, že Pam je schopná nahrát ještě lepší song a že její čas na Eurovizi teprve přijde. Pamela je totiž úžasná osobnost a zpěvačka, která si zaslouží tam být, jen prostě s o něco lepším songem.

Hodnocení: 6,5

Pavel

Na letošní počin Pam Rabbit jsem byl velmi zvědavý. A přesně, jak jsem čekal, Pam mě zároveň překvapila…a vlastně i nepřekvapila. Toto je zkrátka její styl a to jí sedí. Z čeho jsem však zmatený, je skutečnost, že stále nevím, jestli se mi píseň vlastně líbí nebo ne. S dalším a dalším poslechem zjišťuji, že mě skladba oslovuje více a více. Pro mě je to fajn, ale je to fajn i pro eurovizní stage? Není lepší poslat píseň, která zaujme na první poslech? Toť otázka. Každopádně Pam Rabbit nezklamala a v klipu nabídla jak králičí, tak koupelnovou tematiku, je svá a to se mi líbí. Song jako takový bude v mém žebříčku zcela jistě postupovat vzhůru.

Hodnocení: 7,5

Tereza

Píseň se mi moc líbí, i když není můj styl. Především mi přijde chytlavá, má dobrý beat, je empowering a celkově se jedná o skvělou produkci. Na eurovizním pódiu by to znělo určitě zajímavě, hlavně poslední část. Na druhou stranu si nejsem jistá, jestli by píseň zaujala opravdu rozmanité publikum všech věkových kategorii od Lisabon po Baku a Vladivostok.

Hodnocení: 6

Daniel

Oproti předchozímu ročníku a písni „Easy to Believe” je to za mě velký krok vpřed. Zatímco loni to bylo takové polechtání, letos má Pamina píseň grády. Jsem velký fanoušek jejího hlasu a v kombinaci se zajímavými a originálními zvukovými efekty Pam se svým týmem vytvořila jednu z mých nejoblíbenějších skladeb letošního národního kola. Narozdíl od některých dalších skladeb výběru jí nic nechybí a díky rozmanitosti skladby od rapu až po závěrečné sólo se při poslechu ani vteřinu nenudím a moje pozornost neutíká pryč. Nebýt monotónní, během vystoupení se příliš neopakovat, překvapit a zaujmout je totiž dle mého názoru klíčové na eurovizní stagi.

Hodnocení: 9

Celkové hodnocení pro Get Up: 6,43

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..