Uncategorized

Brendan Murray se účastní britského X Factoru

Po své loňské účasti na Eurovizi v Kyjevě zkouší Brendan Murray z Irska své štěstí v britském X Factoru!

Ve druhém semifinále Eurovize 2017 v Kyjevě se sice nepodařilo Iru Brendanu Murrayovi postoupit do velkého finále a skončil na třináctém místě s 86 body, ale letos se rozhodl zkusit své štěstí téměř na domácí půdě, a to v soutěži X Factor ve Velké Británii. Dnes večer jsme ho mohli vidět v rámci druhé epizody nové patnácté série a rozhodně neudělal žádnou ostudu. Naopak za své vystoupení sklidil nejen od publika, ale také od poroty ovace vestoje.

Ale než k nim došlo, tak si Brendan prošel těžkou zkouškou. Po svém prvním odzpívání sklidil chválu na svůj hlas, ale kritiku na volbu písničky. Proto šel s Brendanem do zákulisí Simon Cowell, který mu řekl, jakou píseň má zazpívat, protože k němu a jeho hlasu sedne lépe. Brendan si tak musel napsat text písničky a s papírem v ruce jít vystoupit podruhé. A Simon měl pravdu a tentokrát to vyšlo na výbornou.

 

 

Jeden z porotců, Robbie Williams, nešetřil chválou a prohlásil, že tohle byl Brendanův moment a že to za to čekání rozhodně stálo. V porotě můžeme letos poprvé vidět také Robbieho manželku Aydu Fieldovou, podle které byl Brendan neuvěřitelný a v jejích očích byl v tu chvíli největší hvězdou. Obávaný předseda poroty Simon Cowell pak hodnocení zakončil prohlášením, že si Brendanovo vystoupení rozhodně bude pamatovat ještě dlouho.

Brendan Murray – X Factor, zdroj: FB Brendana Murraye

Brendan Murray tak získal od porotců čtyřikrát ANO a my ho uvidíme ještě v dalších fázích soutěže. O tom, jak se Brendanovi bude dále v soutěži dařit, vás budeme informovat zde v naší rubrice Expres. Kam až si myslíte, že Brendan v soutěži dojde? Podělte se o to s námi v komentářích pod článkem!

2 komentáře: „Brendan Murray se účastní britského X Factoru

  • To se opravdu někomu líbí, když kluk zpívá jako ženská? Já nevím, ale tohle je hrůza, absolutně neposluchatelný.

    Reagovat
    • Souhlasím, jeho píseň jsem nenáviděl už v roce 2017 plus ten otravný hlas… fuj

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..