Novinky

Mikolas Josef pomohl posvítit Světlušce!

V rámci charitativního koncertu Světlo pro Světlušku se Mikolas Josef stal jedním z mnoha bliknutí.

V sobotu večer se konal již patnáctý ročník charitativního koncertu Světlo pro Světlušku, který každoročně živě přenáší Česká televize z prostor Pražské křižovatky. Každoročně se charitativního večera účastní mnoho známých osobností, které přispívají svými hudebními duety s nevidomými, v callcentru přijímají prostřednictvím telefonických hovorů finanční dary a v neposlední řadě si na vlastní kůži zkoušejí, jaké je vidět na světě jen tmu.

Kromě Barbory Polákové, Elišky Balzerové, zpěvačky Debbi, skupiny Jelen, herce Pavla Kříže a dalších se pod vedením moderátorky Lucie Výborné a youtubera Kovyho ukázal na pódiu i Mikolas Josef a pomohl tak svým hudebním bliknutím k záři sobotního večera.

Zazpíval svou zatím nejúspěšnější píseň Lie to me, se kterou reprezentoval Česko na Eurovizi 2018 v Lisabonu. Úprava písně pro charitativní večer byla doplněna o hru na trumpetu nevidomým a hudebně nadaným chlapcem a poměrně mohutným dětským sborem, který doplňoval umělce po celý večer.

Pokud vám Mikolasovo vystoupení uniklo ve změti obohacujících sobotních televizních pořadů, můžete si ho vychutnat po 30. minutě celého záznamu koncertu na následujícím odkazu!

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12351871861-svetlo-pro-svetlusku/

Zdroj: www.ceskatelevize.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..