NovinkyReprezentanti

Nutsa představila soutěžní skladbu Firefighter

Doufá, že s písní prolomí sérii nepostupů do velkého finále. Naposledy se země kvalifikovala přes semifinálové kolo v roce 2016.

Gruzínská veřejnoprávní televize GPB vybrala pro zpěvačku Nutsu Buzaladze soutěžní píseň. Píseň byla vybrána interně z více než 300 přihlášených skladeb. Z 300 písní zúžila porota výběr na tři. Z nejužšího výběru pak byla vybrána jako nejvhodnější píseň Firefighter.

Jak už dříve potvrdila sama zpěvačka, její soutěžní skladba rozhodně nebude baladou. Svůj slib Nutsa splnila a společně s ní si budete moci ve čtvrtek 7. května v druhém semifinále zatancovat. Píseň Firefighter napsali Darko Dimitrov a Ada Satk. Hudební video pak režírovala Zaza Orashvili.

Jak jsme Vás informovali v lednovém článku, rodačka z hlavního města Tbilisi se probojovala do finálové TOP 12 talentové soutěže American Idol. Stala se tak první osobou mimo USA, která se v historii soutěže do finálových kol dostala.

Nutsa Buzaladze, která často používá jako umělecké jméno pouze své křestní jméno Nutsa, vydala své debutové album v roce 2019. V Gruzii je známá díky svému průlomovému hitu Gelodebi. Díky účasti v American Idolu se zvedlo povědomí o zpěvačce i v zahraničí.

Ohodnoťte píseň Nutsy Buzaladze - Firefighter

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..