NovinkyReprezentanti

Belgie zveřejnila soutěžní píseň Before the Party’s Over

Zpěvák Mustii vystoupí ve druhém semifinále. Podle sázkových kanceláří se řadí mezi největší favority na postup do finále.

Dvaatřicetiletý zpěvák Mustii byl vůbec prvním potvrzeným interpretem pro nadcházející ročník Eurovize v Malmö. Belgická veřejnoprávní televize oznámila svého reprezentanta už na konci loňského srpna. Mustii, který se kromě zpívání věnuje aktivně i herectví, na soutěžní písni od té doby usilovně pracoval s hudebními producenty Benoit Leclerqem a Pierrem Dumoulinem. Posledně jmenovaný je podepsaný i pod belgickými soutěžními písněmi City Lights (2017) a Wake Up (2019).

 Již dříve Mustii na svých sociálních sítích vyzval fanoušky s možností zapojit se do finální podoby písně. V ní tak můžete nyní slyšet sbor sčítající více než tisíc hlasů z celé Evropy. Námětem na tento netradiční doprovod byl pro zpěváka oficiální slogan Eurovize United by Music.

Podle kurzů sázkových kanceláří se Mustii bude řadit mezi největší favority nejen ve druhém semifinálovém kole, kde se utká i s českou soutěžní písní Pedestal, ale i na celkové vítězství. Podělte se s námi v komentářích, jak se vám letošní belgická píseň líbí. Ohodnotit ji můžete také v naší anketě.

Ohodnoťte píseň Mustiiho - Before The Party's Over

Jeden myslel na “Belgie zveřejnila soutěžní píseň Before the Party’s Over

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..