Národní kola

DNES: Německo zvolí svého reprezentanta pro Malmö

Německá veřejnoprávní televize dnes vybere z devíti finalistů národního finále Das Deutsche Finale 2024 reprezentanta pro Malmö.

O detailech německého národního kola jsme Vás informovali v samostatném článku zde. V lednu byla představena osmička finalistů, kterou doplnil vítěz show Ich will zum ESC. Celkem se tak můžeme těšit na devět písniček, které v průběhu večera zazní. Níže si můžete prohlédnout startovní pořadí jednotlivých účastníků dnešního večera.

🇩🇪 NĚMECKO: Das Deutsche Finale 2024 – finále – 22:05

  1. NinetyNine – Love On A Budget
  2. Leona – Undream You
  3. Isaak – Always On The Run
  4. GALANT- Katze
  5. Floryan – Scars
  6. Bodine Monet – Tears Like Rain
  7. Ryk – Oh Boy
  8. Marie Reim – Naive
  9. Max Mutzke – Forever Strong

O vítězi národního kola Das Deutsche Finale 2024 rozhodne osm mezinárodních porot, které budou tvořit 50 % z celkového součtu bodů. Rozhodovat budou odborné poroty z Rakouska, Chorvatska, Islandu, Litvy, Španělska, Švédska, Švýcarska a Spojeného království. O udělení zbylých 50 % bodů se postará veřejnost.

Večera se zúčastní také bývalí účastníci Eurovize. Během večera se můžeme těšit na Mary Roos,  Conchitu Wurst, Rea Garveyho, Riccarda Simonettiho, Floriana Silbereisena a Alli Neumann. Pořadem nás provede již tradičně německá televizní moderátorka a bavička Barbara Schöneberger. Finále můžete sledovat od 22:05 na prvním programu Das Erste ARD nebo v ARD Mediathek.

Kdo by měl podle vás reprezentovat Německo na Eurovizi 2024?

Jeden myslel na “DNES: Německo zvolí svého reprezentanta pro Malmö

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..