Novinky

Eurovizi 2024 bude moderovat Petra Mede a Malin Åkerman

Švédská televize SVT již potřetí v řadě oslovila k moderování Eurovize ostřílenou Petru Mede. Tu doplní hollywoodská herečka Malin Åkerman.

Na toto oznámení jsme si museli nějaký ten pátek počkat, ale nyní je konec všem spekulacím. EBU i švédská pořádající televize SVT představili moderátorské duo pro Eurovizi 2024 v Malmö. Nechybí opět mezi fanoušky značně oblíbená moderátorka Petra Mede, kterou jsme mohli v roce 2013 v Malmö vidět, jak celý ročník moderovala sama, zatímco ve Stockholmu v roce 2016 jí doplnil vítěz Eurovize 2015 Måns Zelmerlöw. Nyní na moderování opět nebude sama, tentokrát ji při moderování doplní švédská herečka, která se prosadila i v zahraničí a především v Hollywoodu – Malin Åkerman. Dá se tak říci, že pokračuje občasný trend, kdy je jeden z moderátorů známý filmový či seriálový herec – v minulém roce to byla Hannah Waddingham, v roce 2018 Daniela Ruah nebo v roce 2014 Pilou Asbæk. Malin Åkerman můžete znát z filmů Strážci – Watchmen, Bang Bang Club, Zahulíme, uvidíme, 27 šatů, Návrh nebo ze seriálu Miliardy. Objevila se po boku takových hvězd jako například Tom Cruise, Sandra Bullock, Jennifer Aniston nebo Dwayne „The Rock“ Johnson.

Petra Mede se již vyjádřila, že si váží nabídky potřetí moderovat tak velkou událost, kterou je Eurovize. Ačkoliv poprvé na moderování byla sama, pochvaluje si i spolupráci s Månsem Zelmerlöwem a nyní se těší na svou novou kolegyni Malin Åkerman. Tu prý osobně dosud neznala, ale již proběhlo pár setkání a velice rychle si vzájemně sedly, takže se rozhodně máme nač těšit v květnu v Malmö. Sama Malin Åkerman dodává, že je z moderování eurovize velice nadšená, i když je také trochu nervózní, ale jen pozitivně. Eurovizi prý vždy měla ráda a těší se, že ji bude moci moderovat právě s Petrou Mede, kterou považuje za jednu z nevtipnějších žen, které kdy měla tu možnost poznat a spolupracovat s nimi.

Jste s volbou moderátorské dvojice pro Eurovizi 2024 v Malmö spokojeni?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..