PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Proč bychom poslali finalisty irského národního kola zpět do ZUŠky?

Včerejší los určil, že Česko bude vystupovat v první polovině druhého semifinále. Kromě semifinálového losu byla zveřejněna píseň Veronika slovinské zpěvačky Raiven. V národních kolech pak vybralo své soutěžní příspěvky Irsko a Lucembursko. Čím bylo lucemburské národní kolo podobné tomu Německému? Má Irsko šanci se kvalifikovat s Bambie Thug? A které další písně a reprezentanty poznáme po víkendu? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio TalkČeské podcasty a dalších.

0:53 – Během úterního večera byly rozlosovány jednotlivé země do semifinále. Jaké jsou naše první dojmy? Má Česko šanci postoupit do finále? A stírají se rozdíly mezi vystoupeními v 1. a 2. polovině semifinále?

11:57 – Slovinská zpěvačka Raiven zveřejnila svou skladbu Veronika. Píseň je inspirována historickou postavou Veronikou Deseniškou. Najdeme v klipu či písní nějaké historické odkazy? Byla sázka na interní volbu v případě Slovinska výhodná?

17:16 – Minulý týden jsme se dočkali dvou národních kol, ze kterých vzešly reprezentantky Irska a Lucemburska. Za Irsko bude s písní Doomsday Blue vystupovat Bambie Thug. Má Irsko šanci postoupit do finále? Proč bychom poslali finalisty irského národního kola zpět do základní umělecké školy? A proč nám lucemburské národní kolo přišlo sterilní?

34:24 – Na konci tohoto týdne poznáme další písně pro Eurovizi. Ve kterých zemích proběhnou finále národních kol? Rýsuje se už teď nějaký černý kůň národních kol?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..