PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec z Liverpoolu: Jaký dotaz zaskočil Loreen na tiskové konferenci?

Máme za sebou první semifinálový večer. Šťastnými postupujícími jsou Chorvatsko, Moldavsko, Švýcarsko, Finsko, Izrael, Portugalsko, Švédsko, Srbsko, Norsko a nesmíme zapomenou na Česko. Jaké byly první reakce Vesny na postup do finále? Který interpret nám bude nejvíce v sobotu chybět? A proč se ustoupilo z nového formátu vyhlašování výsledků? Vše se dozvíte ve speciálním dílu našeho podcastu s redaktorem Vladimírem Vítkem, který je přímo v místě dění. Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk.

1:01 – Včerejší semifinále pro české diváky bylo tím důležitějším. Kdo sklidil v hale největší potlesk? Co se dělo na tiskové konferenci?

9:06 – Aktuálně probíhají zkoušky umělců, kteří vystoupí ve čtvrtečním druhém semifinálovém večeru. Na co se můžeme těšit a profiluje se z druhého semifinále nějaký favorit na vítězství?

11:42 – Součástí semifinálových kol měla být i změna vyhlašování výsledků. Náš redaktor Vladimír Vítek na jedné ze zkoušek vyhlašování postupujících sledoval. Jak nové vyhlašování mělo vypadat? A proč raději pořadatelé od této formy upustili?

Vladimírovy fotoreportáže z Liverpoolu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..