PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Jak král Karel III. odstartoval v Liverpoolu letošní eurovizní maraton.

Zatímco soutěžící pomalu balí kufry a chystají se na první pódiové zkoušky, v Liverpoolu král Karel III. odstartoval dvoutýdenní eurovizní maraton. Kromě 37 vystupujících se na pódiu objeví i spousta známých tváří a exkluzivních hostů. Co nás čeká následujících 14 dní? Co víme o vystoupení Vesny.  Proč zůstávají detaily v tajnosti? A na jaké eurovizní legendy i exkluzivní hosty se můžeme letos na pódiu těšit? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk.

3:27 – Vesna v neděli odjíždí na místo činu do Liverpoolu. Detaily vystoupení zůstávají v tajnosti. Kdo se podílel na vystoupení a proč zůstávají detaily vystoupení v tajnosti?

22:27 – Ve středu odstartoval dvoutýdenní marathon zkoušek a přímých přenosů král Karel III. se svou chotí Kamilou. Představila se už i plně funkční stage. Co si myslíme o velkolepém zahájení a jak na nás působí stage? Které velké hvězdy vystoupí v rámci interval actů?

39:39 – Čeká nás vypjatých 14 dní, které každý fanoušek Eurovize s napětím sleduje. Co nás čeká v následujících dnech a na co by se měl každý eurovizní fanoušek zaměřit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..