Novinky

Letošní pohlednice zachytí přes sto lokalit

Tyto lokality budou propojeny hudbou – United by Music.

Čtyřicetisekundové pohlednice, jejichž úkolem je nejen představit následujícího interpreta, ale také zároveň dát čas přípravě jeho pódia, nás letos vezmou do rekordních 111 lokalit. Každá pohlednice nám totiž ukáže jedno místo ve Spojeném království, jedno místo na Ukrajině a jedno místo v zemi následujícího účinkujícího. Tato tři místa budou propojená hudbou a odkazují tak na letošní slogan – United by Music.

Pohlednice budou zajímavé i z technického hlediska, jelikož v nich budou použity drony a také 360stupňové kamery. Interpreti se ve své zemi představí většinou v rámci nějaké aktivity, která je jim blízká, a to v parku, na ulici, pláži, v horách nebo například u ikonických budov. Už tedy víme, že například rakouské duo se projede na sáňkách, Andrew Lambrou z Kypru bude hrát basketbal a La Zaru z Francie čeká jízda na koni.

Po několikaleté pauze, způsobené světovou pandemií, se tak i tvorba pohlednic vrací do normálu. Interpreti sice letos nebudou cestovat do hostitelské země, jako jsme si zvykli například z let 2018 a 2019, ale budou již přímými účastníky v rámci skutečných aktivit. V posledních dvou letech byli interpreti v pohlednicích představováni pouze virtuálně.

O hudbu ke všech 37 pohlednicím se postaral ukrajinský hudebník a skladatel z Kyjeva Dmytro Shurov a celkovou produkci zaštiťuje společnost 23/32 Films. Vše nasvědčuje tomu, že po dlouhých čtyřech letech se opět můžeme těšit na hravé a zajímavé pohlednice!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..