PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Eurovize plná kontrastů – od minimalistické La Zarry po rockovou nálož z Austrálie.

Australská rocková skupina Voyager a kanadská zpěvačka reprezentující Francii La Zarra představily své písně pro nastávající roční Eurovize. Zároveň svou píseň vybrala v národním kole Litva. Tu bude reprezentovat zpěvačka Monika Linkyte s baladou „Stay“. Strčily interně vybrané písně ty již představené do kapsy? Vyhraje Eurovizi další Kanaďanka a jakou šanci na postup do finále má další balada s gospelovými prvky? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcasts a Anchor.

2:34 – V úterý byli zveřejněni moderátoři tří eurovizních večerů. Květnovými přenosy nás provede moderátorská legenda Graham Norton, herečka Hannah Waddingham a dvě zpěvačky – britská superstar Alesha Dixon a ukrajinská zpěvačka skupiny The Hardkiss Julia Sanina. Nenechávají Britové, co se týče organizace, nic náhodě?

14:52 – V sobotu vybrala svou soutěžní píseň Litva. V Liverpoolu uslyšíme baladu „Stay“ od Moniky Linkyté. Ve finále porazila i favorizovanou Rútu Mur. Čím si vysvětlujeme Moniky vzestup a následné vítězství?

28:53 – Již před měsícem byla představena kanadská zpěvačka La Zarra jako reprezentantka Francie. V neděli jsme mohli poprvé slyšet její soutěžní píseň „Évidemment“. Jedná se o popovou skladbu s prvky šanzonu. Bude La Zarra další Kanaďankou, která vyhraje Eurovizi?

36:51 – Rockovou nálož do Liverpoolu přiveze australská hudební skupina Voyager. Její soutěžní píseň se jmenuje „Promise“. Australská televize o výběru dost dlouho mlžila. Byl to dobrý výběr? A koho bychom viděli za Austrálii na Eurovizi raději?

47:03 – Švýcarsko představilo svého reprezentanta na Eurovizi. Je jím mladý zpěvák Remo Forrer. Píseň představí 7. března. Měla švýcarská televize šťastnou ruku při výběru?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..