Národní kola

#UMK23: Robin Packalen

Po víkendu je zde třetí píseň, kterou si pro nás připravila finská hvězda Robin Packalen.

Robin Packalen patří k nejoblíbenějším finským popovým zpěvákům současnosti. Již dlouhou dobu plánoval svou účast ve finském národním kole UMK, ale ta pravá chvíle nastala až nyní. Robin, který začal svou kariéru již jako dítě, je nyní připraven dobýt Evropu se svou energií a přirozeností.

Robinův první singl vyšel před deseti lety v roce 2012, tehdy mu bylo pouhých 13 let a přezdívalo se mu finský Justin Bieber. Píseň Frontside Ollie se stala okamžitě hitem a z Robina se stala okamžitě superstar. Podle Robina to mělo jednu velkou výhodu – když vystupujete a jste mladí, nemáte z ničeho strach a máte spoustu energie. Na druhou stranu ale musíte velice rychle dospět, takže to má vedle pozitiv i některá negativa.

Ačkoliv Robin začínal s písničkami ve finštině, v posledních letech se zaměřil na novou tvorbu v angličtině. Když dělá hudbu, Robin se spoléhá na své instinkty – není potřeba škatulkovat nebo dělat stále jen jeden a ten samý styl hudby. Mimo hudbu je Robin Packalen extrovert a užívá si sport a setkávání s přáteli, co to jen jde.

Nyní pro Robina nastal ten správný čas na to, aby se účastnil finského národního kola UMK. Mnoho fanoušků si přálo již dlouhou dobu, aby se Robin přihlásil, ale on byl připraven až nyní. A jak sám Robin dodává, jeho písnička Girls Like You je tak dobrá, že by ji měl slyšet celý svět.

Co říkáte na další finskou píseň?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..