AmSCNovinky

American Song Contest 2022: Druhé semifinále

American Song Contest 2022 se pomalu blíží ke svému konci a pokračuje druhým semifinále.

Osmitýdenní maraton hledání nejlepšího amerického hitu roku 2022 pomalu ale jistě sprintuje do finále a nás čeká předposlední přímý přenos, ve kterém se představí dalších jedenáct semifinalistů. Deset z nich si postup ze základních kol vybojovalo díky hlasování poroty a diváků a jednomu semifinalistovi byla udělena dodatečná divoká karta. Z tohoto přenosu postoupí do finále jen pět soutěžních songů, které doplní pětici úspěšných z prvního semifinále a budeme tak znát kompletní finálovou desítku. Jak jsme již zvyklí, živým přenosem nás provede úspěšná zpěvačka Kelly Clarkson a světoznámý raper Snoop Dogg.

Soutěžícími druhého semifinále jsou:

Na rychlý sestřih soutěžících druhého semifinále se můžete podívat zde:

V prvním semifinále se stal prvním postupující finalistou zpěvák Allen Stone s písní A Bit of Both reprezentující stát Washington. Právě jemu se nejvíce podařilo zaujmout porotu, která tuto píseň automaticky poslala do finále. Další čtyři soutěžící z prvního semifinále budou zvoleni pouze na základě online hlasování diváků (bez vlivu hlasování poroty) a budou oznámeni hned na začátku dnešního druhého semifinále. Na poslední dostupné první semifinále se můžete podívat níže.

V Česku bude možné sledovat přenos na NBC jen s využitím VPN, a to následující den v brzkých ranních hodinách (úterý, 02:00) kvůli několikahodinovému posunu. Přenosy budou také zprostředkovávat některé evropské vysílací stanice nicméně s několikadenním zpožděním jako například švédská SVT nebo norská stanice NRK a mnohé další.

Aktualizace:

Druhým automatickým finalistou se na základě hlasování národní poroty stává:

Čtyři soutěžící postupující z prvního semifinále zvolení pouze na základě diváckého hlasování jsou tito:

Poslední čtyři soutěžící postupující do finále z druhého semifinále budou ohlášeni ve středu a budou zvoleni pouze na základě diváckého hlasování (tedy bez vlivu hlasující mezinárodní poroty). Příští týden nás čeká už poslední finálový přímý přenos a dozvíme se tak, kdo jako první získá titul vítěze American Song Contestu 2022.

Zdroj: nbc.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..