Národní kola

DNES: Čtvrté čtvrtfinále Eesti Laul 2022

Poslední čtvrtina účastníků soutěže dnes představí své písně.

Dnes večer bude odvysílán závěrečný přenos čtvrtfinálové části estonského národního výběru Eesti Laul 2022. V průběhu posledních tří sobot se nám představilo 30 umělců, z nichž polovina postoupila dál do semifinále. I tentokrát vyberou z 10 videoklipů diváci svým hlasováním 3 kvalifikanty, o dvou dalších rozhodne odborná porota.

Seznam účastníků třetího čtvrtfinále Eesti Laul 2022:

  1. AriadneShouldn’t Be Friends
  2. Black VelvetSandra
  3. DramandaTule minu sisse
  4. Eleryn TiitTunnete keel
  5. ElysaFire
  6. Emily J.Quicksilver
  7. JessicaMy Mom
  8. Minimal Wind & Elisabeth TiffanyWhat to Make of This
  9. Ott LeplandAovalguses
  10. Púr Múdd & ShiraGolden Shores
Účastníci čtvrtého čtvrtfinále Eesti Laul 2022

V rámci posledního čtvrtfinále se do soutěže Eesti Laul vrací hned několik předchozích účastníků. Nejznámějším jménem dnešní sestavy je Ott Lepland, který se svou písní Kuula reprezentoval Estonsko již na Eurovizi 2012. Minulý týden se rovněž ujal role moderátora třetího čtvrtfinále. Vrací se i zpěvačka Shira, která minulou sobotu soutěžila se sólovou skladbou Under Water, postoupit se jí ale nepodařilo. Třeba bude mít tentokrát více štěstí, a to v doprovodu hudebního dua jménem Púr Múdd. Účast v estonském výběru není ničím novým ani pro zpěvačky Ariadne, interpretku oblíbeného songu Feel Me Now z roku 2017, a Emily J., jež se dostala do finále Eesti Laul 2019.

Přímý přenos jako obvykle najdete na webové stránce ERR, začíná ve 20:35 SEČ. Moderovat ho tentokrát bude Jüri Pootsmann, reprezentant Estonska na Eurovizi 2016 a superfinalista minulého ročníku Eesti Laul, společně s Getter Jaani, jež pobaltský stát zastupovala v roce 2011.

Moderátoři čtvrtého čtvrtfinále Eesti Laul 2022

Národní kolo Eesti Laul 2022 bude pokračovat dvěma semifinálovými koly 3. a 5. února. O celkovém vítězi se rozhodne ve finále 12. února 2022.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..