Ostatní

ABBA se vrací!

Vítězové Eurovize 1974 se po téměř čtyřiceti letech vrací s novou hudbou.

Členové celosvětově známé švédské kapely ABBA, která se proslavila především vítězstvím na Eurovizi 1974, se rozhodli téměř čtyřicet let po rozpadu vrátit do studia, aby nám mohli připravit novou dávku jejich tvorby. Návrat kapela odstartovala začátkem září tím, že vydala dva nové singly I Still Have Faith In You a Don’t Shut Me Down, které by měly být pouze malou ochutnávkou ze slíbeného devátého alba. Album, které ponese název Voyage, bude vydáno 5. listopadu tohoto roku a mělo by obsahovat  10 nových písní, včetně dvou již zmíněných.

ABBA při vytváření svých virtuálních já

Album se dočká i speciálního živého provedení, protože ABBA si pro své fanoušky připravila unikátní virtuální show, s níž budou příští léto opakovaně vystupovat v kompletně nové ABBA Aréně v londýnském Olympijském parku. Jednotlivé členy budou během koncertu na stagi reprezentovat takzvaní „ABBAtars“, neboli hologramy připomínající vzhled kapely z roku 1979.

Takto by měla vypadat plánovaná ABBA arena

Nové album si už během prvních 24 hodin od spuštění předprodeje objednalo přes 40 tisíc lidí, čímž se potvrdilo, že se bude jednat o jedno z nejočekávanějších alb posledních let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..