NovinkyRotterdam 2021

Cenu Barbary Dex 2021 získává TIX

Andělské vzezření norského reprezentanta zaujalo diváky nejvíc.

Jak jsme informovali v tomto článku, i letos proběhla anketa Barbara Dex Award organizovaná webovou stránkou songfestival.be. V rámci ankety fanoušci hlasují pro ten nejpozoruhodnější či nejkontroverznější outfit uplynulé Eurovize. Po předchozím vítězi Conanu Osírisovi titul přebírá zpěvák TIX z Norska, který s písní Fallen Angel skončil na 18. místě letošního finále. Svůj nápadný andělský, celobílý outfit doplněný o výrazné zlaté šperky a sluneční brýle, které zpěvákovi pomáhají s příznaky Tourettova syndromu, zaujal největší počet hlasujících.

Druhé místo obsadila se svými extravagantními šaty s volány zpěvačka Roxen z Rumunska, pomyslný bronz pak získává Chorvatka Albina a její zářivě stříbrný outfit s dynamickými pruhy. Za nimi se do TOP 5 dostali ještě James Newman ze Spojeného království a dredový kostým Eden Alene z Izraele.

Na názor jsme se ptali i my vás prostřednictvím ankety na webu. Na prvním místě panuje shoda, s celkem 30 hlasy zvítězil TIX, dále se výsledky výrazně liší. Australská reprezentantka Montaigne a dánské duo Fyr & Flamme od vás oba získali 10 hlasů, jež se sedmi body následují Manizha z Ruska a Senhit, zástupkyně San Marina.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..