Rotterdam 2021

DNES: Eurovision Song Celebration: Live-on-Tape – Finalisté

Dnes uvidíme 13 nepostupujících semifinalistů na jejich připravených záložních live-on-tape vystoupeních.

Před letošní Eurovizí musely všechny účastnické státy natočit záložní live-on-tape nahrávku svého vystoupení, která sloužila pro případ, kdy by se interpret nemohl dostavit do Rotterdamu. A v jednom případě (Austrálie) se to opravdu stalo a my tak během prvního semifinále viděli právě australskou nahrávku. Jelikož do těchto nahrávek mnoho interpretů a vysílatelů vložilo nemalé úsilí a také peníze, byla by škoda, aby tato vystoupení zůstala někde v šuplíku a nikdy nespatřila světlo světa. EBU se tak rozhodla, že nyní, kdy máme týden od skončení Eurovize 2021, v rámci jakýchsi ozvěn letošního ročníku tyto nahrávky představí publiku.

Ačkoliv bylo původně oznámeno, že uvidíme během dvou večerů všech 39 písní z letošní Eurovize, nakonec tomu tak není. Fanoušci se musí obejít bez dvojice Irsko a Spojené království. Ti se totiž nechali slyšet, že si přejí, aby v mysli fanoušků a diváků zůstalo jejich vystoupení z Rotterdamu a svou natočenou live-on-tape nahrávku zveřejnit nenechali. Během sestřihu ale samozřejmě záběry těchto zemí vidět budou, protože nás čeká i procházka zákulisím Eurovize 2021.

Včerejší první část si můžete připomenout nyní:

Dnes se tak můžeme těšit na 26 finalistů, zatímco včera jsme mohli vidět 13 neúspěšných semifinalistů Eurovize 2021. Přenos bude vysílaný na oficiálním YouTube kanálu Eurovision Song Contest ve 21:00 a provede nás jím fanoušky oblíbená Krista Siegfrids z Finska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..