NovinkyOGAE

Hlasování v anketě OGAE (4.)

Letošní tradiční hlasování oficiálních fanklubů Eurovize OGAE pokračuje další sadou hlasů!

Ani letošní rok nebude chybět pravidelné hlasování fanklubů OGAE. Po roční pauze, kterou loni vyplnil OGAE Eurovision Fan Contest 2020, se vrací to, na co jsme byli zvyklí v předchozích letech. Ale přesto k jedné drobné úpravě dochází. Narozdíl od původního systému, kdy byly po celou dobu do Eurovize představovány jednotlivé topky ze všech zemí, bude tento postup použitý jen pro polovinu fanklubů. Do ní patří i Česko a naše výsledky budou představeny téměř mezi posledními až na konci dubna. A co bude dělat druhá polovina fanklubů? Ta pošle video s hlasy a tato ohlášení budou představena najednou v prvních květnových týdnech. To se k polovině hlasů postupně bude přičítat i druhá polovina celkového výsledku.

Spolu s každými výsledky bude také zveřejněno, kolik členů v každém fanklubu se hlasování zúčastnilo. Pojďme se podívat na čtvrtou část hlasování, kdy uvidíme výsledky z Česka, Německa a Belgie.

19. OGAE Česko

20. EurovisionClub Německo

21. OGAE Belgie

Dostali jsme se momentálně do poločasu letošní ankety OGAE. Známe výsledky prvních 21 klubů a zbylých 22 klubů své výsledky představí v pátek 7. května ve společném videu. To dojde k příčtení druhé poloviny hlasů k té aktuální, které stále vévodí trojice Švýcarsko – Malta – Francie. Prvních bodů se díky OGAE Belgie dočkalo Spojené království. O kompletních výsledcích hlasování našeho českého klubu jsme vás informovali v samostatném článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..