NovinkyOGAE

Hlasování v anketě OGAE 2021 (1.)

Začalo letošní tradiční hlasování oficiálních fanklubů Eurovize OGAE!

Ani letošní rok nebude chybět pravidelné hlasování fanklubů OGAE. Po roční pauze, kterou loni vyplnil OGAE Eurovision Fan Contest 2020, se vrací to, na co jsme byli zvyklí v předchozích letech. Ale přesto k jedné drobné úpravě dochází. Narozdíl od původního systému, kdy byly po celou dobu do Eurovize představovány jednotlivé topky ze všech zemí, bude tento postup použitý jen pro polovinu fanklubů. Do ní patří i Česko a naše výsledky budou představeny téměř mezi posledními až na konci dubna. A co bude dělat druhá polovina fanklubů? Ta pošle video s hlasy a tato ohlášení budou představena najednou v prvních květnových týdnech. To se k polovině hlasů postupně bude přičítat i druhá polovina celkového výsledku.

Spolu s každými výsledky bude také zveřejněno, kolik členů v každém fanklubu se hlasování zúčastnilo. Pojďme se podívat na první část hlasování, kdy uvidíme výsledky z Nizozemska, Lotyšska, Albánie, Maďarska, Bulharska a Srbska.

1. OGAE Nizozemsko

2. OGAE Lotyšsko

3. OGAE Albánie

4. OGAE Maďarsko

5. OGAE Bulharsko

6. OGAE Srbsko

Po první šestici hlasujících fanklubů dosáhlo na některé body celkem 19 písní. Zbylé jsou zatím bez jediného bodu, bohužel i včetně Česka a Bennyho. V TOP 3 se mezitím usadila trojice písní s názvem písně ve francouzštině – Švýcarsko, Francie a Malta. Celkové pořadí můžete vidět v tabulce níže a my se ohlásíme opět příští víkend s dalšími hlasujícími fankluby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..