ESCArena hodnotí !Ročník 2021

ESC Arena hodnotí (23): Sugar (#MLD)

Tým našeho webu hodnotí písně Eurovision Song Contest 2021!

ESC Arena vám každý den servíruje zhodnocení jedné písně soutěžící na letošní Eurovizi v Rotterdamu. Přečtěte si názory lidí, kteří se starají o chod našeho webu, a koukněte na jejich výsledné bodové hodnocení. Nesouhlasíte s námi a máte zcela odlišný názor? Změnil se váš postoj k písni od jejího prvního zveřejnění? Neváhejte a podělte se s námi o své postřehy dole v komentářích! A koho že si detailně rozebereme dnes?

Natalia Gordienko – Sugar

Reprezentant Moldavska 2021

Josef

Philipp Kirkorov se i letos v případě Moldavska předvedl v celé své kráse a nechyběla ani okázalá párty při představení songu Sugar. S ním se však, narozdíl od skladby Prison minulý rok, Natalia Gordienko a Moldavsko dostává zpět do hry. Zatímco v roce 2020 byla moldavská píseň naprosto mimo a jako by hodně zaspala dobu, tak letos se nám dostalo alespoň moderního zvuku a zajímavé kompozice. Jako celek mě to však příliš nezaujalo, proto průměrných 5 bodů. A postup do finále? Zde bych si rozhodně na Moldavsko nevsadil, ale když se mu zadaří a postoupí, rozhodně nebudu překvapený.

Hodnocení: 5

Honza

A zase ten Kirkorov. Letošní sladkost je však o míle výše než loňská hrůza jménem Prison. Natália je sympatické děvče a k její písni jsem si letos cestu našel. Není to tedy zdaleka „Maruv“, jak moldavský tým sliboval už na přelomu roku, ale jedná se o nevšední a hravou věc, která si své fanoušky, především z východní Evropy, stoprocentně najde. O to už se navíc Kirkorov rozhodně sám postará. Na vystoupení Moldavska jsem přímo extrémně zvědavý. Postup do finále navíc bude na dojmu z pódia prakticky závislý. Uf, jsem zvědav!

Hodnocení: 6,5

Dominik

Hodnocení ve zkratce. SUGAR je další ze skladeb, která mě vůbec ničím nezaujala. Alespoň tedy budu vědět, kdy si mohu udělat pauzu k občerstvení. 🙂

Hodnocení: 1,5

Pavel

Od Natalie Gordienko jsem něco takového, jak by řekl Karel Gott, opravdu – ale opravdu nečekal. Videoklip je sexy, barevný, nápaditý a šokující, song je rytmický a chytlavý. Moldavsko se stalo pro letošek jednou ze zemí, kterou si pouštím stále dokola. Živého vystoupení na pódiu v Rotterdamu se nemohu dočkat. Obavy mám pouze z toho, aby Natalia dokázala celé vystoupení kvalitně zazpívat. Čas na trénink však má, a proto věřím, že to dá!

Hodnocení: 9

Vladimír

Natalia Gordienko je u mě letos jednoznačný grower. Z počátku mě píseň Sugar moc nezaujala, protože mi přišlo, že až s moc velkým chtíčem chce prvoplánově zaujmout posluchače. Také její refrén mi přišel neskutečně prázdný. Postupně jsem si však na tohle všechno zvyknul a dnes si ji celkem rád poslechnu.

Hodnocení: 3,5

Daniel

Píseň Sugar je z těch, které si rád přidám do svého tanečního playlistu plného potrhlých, rytmických, avšak ne vždy těch nejkvalitnějších skladeb. Prison jsem loni zařadil na poslední místo mého žebříčku, jedná se tak o velký posun nahoru, ale mám pár výtek. Jednak fakt, že letošní moldavské skladbě chybí originalita, prvky s dechovými nástroji jsme už slyšeli několikrát, a to povedeněji, navíc působí poměrně lacině. Zároveň je ale asi všem zřejmé, že vážnost není hlavním zájmem této písničky, spíše v nás vyvolává chuť nic moc neřešit, zapomenout na ambice vysokých eurovizních umístění a jen si užívat tanec. A i to občas potřebujeme.

Hodnocení: 6,5

Ondřej

Z moldavské písně mám letos hodně smíšené pocity. Píseň hodnotím spíše kladně. Zajímavý je podle mě hlavně hudební podklad, který bych si bez znalosti Eurovize tipnul spíš na skladbu z Ruska, což je docela příhodné, vzhledem k přítomnosti Kirkorova a jeho Dream teamu. Co mi do songu nesedí, je bohužel Natalia Gordienko, která si podle mě ani moc s tímto typem hudby nesedla. Osobně tedy preferuji píseň z loňska a myslím, že ani letos nemá Moldavsko jasný postup do finále.

Hodnocení: 6,5

Celkové hodnocení pro Moldavsko: 5,50

Souhlasíte? Nesouhlasíte? Dejte nám vědět!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..