ESCArena hodnotí !Ročník 2021

ESC Arena hodnotí (3): Adrenalina (#SNM)

Tým našeho webu hodnotí písně Eurovision Song Contest 2021!

ESC Arena vám každý den servíruje zhodnocení jedné písně soutěžící na letošní Eurovizi v Rotterdamu. Přečtěte si názory lidí, kteří se starají o chod našeho webu, a koukněte na jejich výsledné bodové hodnocení. Nesouhlasíte s námi a máte zcela odlišný názor? Změnil se váš postoj k písni od jejího prvního zveřejnění? Neváhejte a podělte se s námi o své postřehy dole v komentářích! A koho že si detailně rozebereme dnes?

Senhit ft. Flo Rida – Adrenalina

Reprezentant San Marina 2021

Josef

Senhit je asi nejaktivnější interpret z posledních let, alespoň co pamatuji. Skvělá várka cover verzí během její #FreakyTripToRotterdam vyústila v březnové odhalení písně Adrenalina, kterou bychom stylem čekali spíše od Řecka nebo Kypru. K překvapení všech Senhit doplňuje americký raper Flo Rida, energie a chytlavost celé písně jsou pak jejími největšími pozitivy. Senhit je zkušená zpěvačka a nebojím se o skvělou show v Rotterdamu. Pokud se nakonec dočkáme i přítomnosti Flo Ridy při vystoupení, dobré umístění tím bude jen pojištěno. Tohle se San Marinu hodně povedlo.

Hodnocení: 9,5

Honza

Zřejmě se tu budeme opakovat, ale tohle od San Marina čekal málokdo. Moderní, svěží, možná nejlepší instrumentální drop celého ročníku, spolupráce se světovou osobností. Ne, San Marino letos Eurovizi nevyhraje, ale TOP 10? Proč ne! Senhit má navíc velké charisma a nepřežene-li se staging, k čemuž může vybízet bláznivý klip, Adrenalina zaútočí vysoko u porot i u publika. Už několikrát jsme se přesvědčili, že světová osobnost není zárukou úspěchu, pokud není song. Tady song máme a je vlastně už jedno, v jaké formě Flo Ridu v Rotterdamu uvidíme.

Hodnocení: 8,5

Dominik

Kdo by to byl čekal, že San Marino bude mít takový obrovský ohlas, jako právě se Senhit a skladbou Adrenalina? Její bláznivé #FreakyTripTo Rotterdam naznačovalo, že si letošní reprezentaci Senhit nenechá jen tak ujít. Skladba je tak uvěřitelně autentická a jistě v semifinále jen tak nezapadne. Pokud se Senhit podaří v Ahoy aréně skloubit nevšední choreografii, barvy a hlavně své velké charisma, bude mít velkou šanci pokořit ve finále TOP pozice.

Hodnocení: 8,5

Pavel

Kdo mezi letošními interprety překvapil, je rozhodně Senhit. Adrenalina, se kterou přišla společně se světově proslulým rapperem Flo Ridou, se stala okamžitě hitem. Už od prvních tónů písně víte, že se jedná o slušnou taneční pecku, která pódium v Rotterdamu rozzáří. A přesně to budeme v květnu v pravděpodobně prázdné Ahoy aréně potřebovat. Živý rytmus, zábavu, barvy a světovou hvězdu! San Marinu tleskám a věřím, že nebude bojovat pouze o postup do finále, ale celkem zásadně i o čelní příčky v celkové klasifikaci sobotního večera. Bravo!

Hodnocení: 9,5

Vladimír

Určitě nejlepší písnička, s kterou kdy San Marino jelo na Eurovizi. Je moderní a má to rytmus. Sice podobné písničky na Eurovizi slyšíme každý rok, ale zrovna u San Marina bych jim ten mainstream s vidinou historicky nejlepšího umístění odpustil.

Hodnocení: 7,5

Daniel

Netřeba opakovat, že Senhit překvapila, nebo tedy více než deset skladatelů, kteří mají skladbu Adrenalina na svědomí. Exotické rytmy, adrenalina a Senhitin ujetý smysl pro estetiku, to všechno musí hravě překonat Serhatovo Say Na Na Na z roku 2019 a dosáhnout tak na nejlepší eurovizní výsledek San Marina. Přítomnost Flo Ridy skladbu navíc dostává na vyšší level, opravdu doufám, že rappera uvidíme na stagi v Rotterdamu. Tato pecka si letos v rámci prvního semifinále rozhodně zaslouží můj hlas, už jenom proto, že je to San Marino a Senhit…

Hodnocení: 8,5

Ondřej

Senhit si podle mě letos zaslouží všechen hype, který kolem její písně vznikl, protože summer-hit roku od San Marina nečekal nikdo. Adrenalina je velmi moderní song, který navíc obsahuje etnické prvky, takže o body v televotingu by se Senhit bát neměla. Otázkou bude staging, ten podle mě obecně nepatří mezi sanmarinské silné stránky, přesto si myslím, že pokud je porota vyloženě nepotopí, mohli bychom být svědky jejich nejlepšího výsledku. Flo Rida v Rotterdamu už by byl jen bonus, který by možná zajistil více bodů od diváků.

Hodnocení: 8,5

Celkové hodnocení pro San Marino: 8,64

Souhlasíte? Nesouhlasíte? Dejte nám vědět!

Jeden myslel na “ESC Arena hodnotí (3): Adrenalina (#SNM)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..