Novinky

Natalia Gordienko oficiálně potvrzena

Opět tak bude v Rotterdamu reprezentovat Moldavsko.

I když se o tom již mluvilo několik měsíců, až nyní došlo k oficiálnímu potvrzení ze strany moldavské televize TVM. Ta vydala tiskovou zprávu, ve které zmiňuje, že by rádi uspořádali národní kolo, ale kvůli aktuální pandemické situaci v zemi není možné dodržet všechna opatření. Především by nebylo možné při pořádání národního kola dodržet podmínku, aby se nesetkalo více než 50 lidí najednou. Z toho důvodu a zároveň také z důvodu zásahu vyšší moci do pořádání Eurovize 2020, kdy Natalia Gordienko neměla možnost v Rotterdamu svou zemi reprezentovat, se moldavský vysílatel rozhodl ji dát druhou šanci. V květnu tak v Rotterdamu uvidíme opět tuto moldavskou divu.

A i za její letošní písní bude stát stejně jako loni tzv. Dream team, tedy Philipp Kirkorov, Dimitris Kontopoulos, Fokas Evangelinos a Elias Kokotos. Tento tým není na Eurovizi žádným nováčkem, od roku 2007 se se svými písněmi za různé země umisťují pravidelně v prestižní TOP 10.  I v letošním roce s různými obměnami stojí například za řeckou písní Stefanie nebo skladbou Uku Suvisteho z estonského národního kola. V případě Natalie Gordienko i Uku Suvisteho je hlasovým koučem Victoria Halkiti, kvůli zákazu cestování neproběhlo nahrávání soutěžní skladby tradičně v Athénách, ale došlo k němu v ruské Moskvě.

Pokud jste patřili mezi fanoušky loňské skladby Prison, tak možná budete letos zklamaní. Reprezentační píseň pro rok 2021 se totiž ponese v úplně jiném duchu. Hlavním tématem má být tanec, mládí a sex. Dá se tedy možná očekávat něco v podobném duchu jako skladba Siren Song od Ukrajinky Maruv. Nataliina prezentace na Eurovizi 2021 má tak být žhavá a sexy. Tuto reprezentační píseň máme poznat nejpozději 8. března. Mezitím si připomeňte loňskou moldavskou píseň Prison.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..