JESCNovinky

Maléna Fox by reprezentovala Arménii na JESC 2020

K jejímu výběru došlo již v červenci.

Arménie se z letošního ročníku dětské Eurovize odhlásila, ale intepretku i píseň již měla zato zakavkazská země vybranou. K této interní volbě došlo již v červenci a byla jí Maléna Fox. Dokonce byla vybrána i její píseň, která dle slov samotné interpretky bude brzy také publikována, protože si Maléna přeje, aby se píseň dostala k posluchačům, jelikož obsahuje určité poselství. Máme se tak na co těšit.

Maléně Fox je 13 let a patří k mladé generaci arménských talentů, jak oznámil David Tserunyan, který je šéfem arménské eurovizní delegace. Právě on byl tím, kdo odhalil jméno Malény jakožto původně vybrané letošní arménské reprezentantky. Zároveň vyjádřil svůj smutek nad odhlášením Arménie a sdělil, že na celém projektu pracovali tři měsíce, původně se tedy opravdu plánovali účastnit a odhlášení bylo rozhodnutím posledních dnů či týdnů.

Na svém kanálu na YouTube má Maléne zatím cover verze jiných písní, ale už v komentářích pod článkem se objevovaly názory, že by měla být poslána na JESC, což se tedy málem stalo. Na jednu z jejích cover verzí se můžete podívat nyní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..