ESCZ 2020

Media dny 6: Elis Mraz & Čis T

Předposlední dva media dny patřily jedinému duu finálové sestavy – Elis Mraz a rapperovi Čis T. Jak se předvedli?

Na televizních obrazovkách je každému finalistovi věnován vstup v pořadu Studio 6. Vzhledem k tomu, že každému finalistovi patří dva dny včetně víkendů, tak program jednotlivých finalistů ne vždy odpovídá plánu konkrétních media dní. Elis Mraz jsme tak na obrazovkách ČT1 a ČT24 mohli vidět už toto úterý ráno.

Studio 6 – úterý 28. ledna – Elis Mraz

Největší prostor dostávají finalisté asi na Facebooku české delegace a ESCZ. Nejdříve byla zveřejněna část velkého rozhovoru, kde se dozvíte deset zajímavostí o konkrétním finalistovi. Toto video bylo nazváno TOP 10.

Elis Mraz a Čis T – MOJE TOP 10

Pro letošní rok je naším číslem 6️⃣ dvojice tvořená🎤 zpěvačkou, skladatelkou 🎶 a multiinstrumentalistkou 🎸Eliškou Mrázovou alias Elis Mraz a slovenský hip-hopový ⛓️🧢 umělec Čis T.Fakta o Elis Mraz:➡️ v roce 2014 se stala letní tváří reklamní kampaně COCA-COLA➡️ zvítězila v anketě Český slavík MATTONI 2014 v kategorii objev roku➡️ spolupracovala s významnými zahraničními autory jako Andrew Murray, Kenneth Karlin nebo Don Mescalla teď něco ze života Čis T…➡️ svou první desku nahrál v roce 1996➡️ jeho hudební databáze obsahuje už přes 500 písní➡️ byl jeden z těch, kteří definovali hip-hopový zvuk na Slovensku🔥 A jejich TOP 10? 🔥

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pátek 17. ledna 2020

Dalším kouskem rozhovoru je pak odpověď na otázku “Co pro vás znamená Eurovision Song Contest?“. Co odpověděla Elis a Čis T?

Elis Mraz s Čis T – Co pro vás znamená ESC

Jak se milovnice Michaela Jacksona 🎤 dostala do národního kola ESC2020 a jaký má na to názor Čis T?A jak se této dvojici vedlo ve Studiu 6? 😀 Mrkněte na odkaz!https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/220411010100128/?start=4370

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pondělí 27. ledna 2020

Také Elis a Čis T měli za úkol představit, o čem je jejich soutěžní píseň Wanna Be Like.

Elis Mraz a Čis T – O čem je váš song?

Ptáte se jak a proč vznikl song Wanna Be Like? My jsme se zeptali za vás!text:I wanna be like OhCause i wanna pull it downAnd you can be like oh ohBaby turn aroundAnd This is what i doBaby This is what i likeI see you like it tooMay I ´ll let you spend the nightWe can pull it down yeahWe can pull it downNo time for miscommunicationWe just pull it downI can tell you what i wannaYou can tell me what you want yeahBoy you ´re my Havana made it worthy every nightThe way you move your body is stunningAnd i can see how you ´re shiningCause boy you ´re my silver liningI like it like thatDont you ever look backNever ever regretSay you mean itMy baby také it or leave it 2. VerseI wanna love you oh lalalaI wanna show you oh nananaHow I can rám pa pa pa Pam Dan DanTaké care for your heartMy infinityWe all lit up on fire with This abilityAnd i wanna také you higherJust call me TrinityCause she ´s the mini meAnd I wanna beCis T:quitate la ropa, apagame la luzponte bien suelta – cara o cruz.encendiste candela – ninguna como tuponte a ful loca ponte a fulesto lo que es una ocasion ligerano me lo meto a cualkieraespera,te enseño lo que soy, lo que doy pa q veasvamos a echar un palo pa donde seaandamos como un combo, calientamos la ligaperdiendo el control, vuelta y idaenseñame el pum pum, hazme la vidate quiero montón, no importa que diganFast rep :Lover at nightStranger in LIGHTI wanna do what I think that its rightNothing alikeNothing to hideWe Gotta learn how to do what i wantI wanna be someone who caresBut íll neber be like somebody elseDont you try to tear me downYou always find me jump aroundJump around |:|ref part:qiuero montar palante, quiero salir pa trasquiero hacerte bum bum, echate pacáno me digas que no puedes, veo q se te da,date la media vuelta y vamonos pallá.

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pondělí 27. ledna 2020

Minulý rok se setkaly s pozitivním ohlasem akustické verze písní, které zazněly v online pořadu Offstage with Kraig, takže bylo nasnadě tuto zajímavou vychytávku ponechat i v letošním ročníku. Bylo to v rámci výzvy Mikolase Josefa, který dal všem finalistům za úkol natočit akustickou verzi své písně. Jak se s touto výzvou popasovali Elis a Čis T se můžete podívat ve videu.

ELIS MRAZ A ČIS T – unplugged verze – Wanna Be Like

It is Elis UNPLUGGED!! 🎸Prohlížejte, komentujte, sdílejte! Než to smažou! 🔥🔥🔥

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Pátek 31. ledna 2020

Předminulý týden po zveřejnění soupisky finalistů jste mohli exkluzivně na webu Novinky.cz vidět sedm video vizitek všech reprezentantů. Ty nyní najdete i během media dní na Facebooku.

Elis Mraz a Čis T – VIZITKA

Jeden z Ostravy a druhej ze Slovenska! Jak se vůbec stalo, že Elis Mraz má song s Čis T? 🔥Mrkněte na jejich vizitku a třeba se to dozvíte! 😊

Zveřejnil(a) Eurovision Song Contest Czech Republic dne Středa 29. ledna 2020

Na Instagramu ESCZ pak vždy druhý den z dvojice media dní můžete sledovat livestream s otázkami a odpověďmi jak v češtině tak i některé otázky v angličtině. Můžete tak sami posoudit, jak se daný interpret vyjadřuje v angličtině a jestli by obstál i při dlouhých rozhovorech před Eurovizí. Mimo to pak krátké video lze najít i na Instagramu Fajnrádia, kde ve vysílání můžete slyšet také předtočené rozhovory s jednotlivými reprezentanty.

Připomeňte si videoklip k písni Wanna Be Like a pokud jste ještě nehlasovali v naší anketě, můžete tak učinit právě teď. Hlasování potrvá až do neděle, kdy anketu ukončíme a vyhlásíme výsledky.

Ohodnoťte píseň Elis Mraz & Čis T. - Wanna Be Like
  • 10 53%, 62 hlasy
    62 hlasy 53%
    62 hlasy - 53% všech hlasů
  • 9 15%, 17 hlasů
    17 hlasů 15%
    17 hlasů - 15% všech hlasů
  • 8 9%, 11 hlasů
    11 hlasů 9%
    11 hlasů - 9% všech hlasů
  • 7 6%, 7 hlasů
    7 hlasů 6%
    7 hlasů - 6% všech hlasů
  • 5 5%, 6 hlasů
    6 hlasů 5%
    6 hlasů - 5% všech hlasů
  • 4 3%, 4 hlasy
    4 hlasy 3%
    4 hlasy - 3% všech hlasů
  • 6 3%, 3 hlasy
    3 hlasy 3%
    3 hlasy - 3% všech hlasů
  • 2 3%, 3 hlasy
    3 hlasy 3%
    3 hlasy - 3% všech hlasů
  • 1 3%, 3 hlasy
    3 hlasy 3%
    3 hlasy - 3% všech hlasů
  • 3 0%, 0 hlasů
    0 hlasů
    0 hlasů - 0% všech hlasů
Celkově hlasů: 116
19. 1. 2020 - 2. 2. 2020
Hlasování ukončeno !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..