Ostatní

Veselé Vánoce 2019

Jaké vánoční písně si pro vás letos připravili eurovizní interpreti?

Společně s bývalými eurovizními reprezentanty bychom vám rádi popřáli za celou redakci webu ESCarena.cz a fanklub OGAE Czech Republic krásné prožití vánočních svátků!

Eleni Foureira2020 Σ‘ Αγαπώ

Eleni Foureira je velkou oblíbenkyní fanoušků a letos přišla s vánoční novinkou.

Michael SchulteBeing Home (ft. Mimi and Josy)

Michael Schulte patří mezi jedny z oblíbených interpretů posledních roků a i ten letos přináší vánoční píseň, na které spolupracuje s mladou dvojicí Mimi a Josy.

Tina KarolŠčedrik

Zato ukrajinská Tina Karol si pro své příznivce před pár lety připravila svou vezi ukrajinské lidové koledy Ščedrik, která se proslavila především ve své anglické verzi Carol of the Bells.

Helena PaparizouΧριστούγεννα Ξανά

V Řecku si asi na vánoční písně potrpí. Letos Eleni Foureira, loni to byla pro změnu Helena Paprizou. Která z těchto hvězd vás oslovila více?

Saara AaltoEvery Christmas Day

Finská hvězda Saara Aalto si letos v listopadu pro své příznivce připravila vánoční desku Joulun taikaa, která vyšla ve Finsku. Pro mezinárodní trh pak vydala část této desky i v anglické verzi Fairytale. Na prokliku najdete playlisty obou CD.

Martina BártaHave Yourself a Merry Little Christmas

I naše česká reprezentantka z roku 2017 Martina Bárta před pár lety vydala svou verzi známé anglické vánoční písně. Celé CD by v takové podobě mohlo být velmi zajímavé, protože je vidět a slyšet, že zde se Martina cítí jako ryba ve vodě.

Greta SalómeSíðustu jól (ft. Sverrir Bergmann)

A zavítáme na našich vánočních cestách i na daleký Island. Tamější houslistka a zpěvačka Gréta Salóme často a ráda spolupracuje s dalšími interprety a právě jedním takovým počinem je i píseň Síðustu jól.

Kdybyste rádi slyšeli nějaké další vánoční písně eurovizních itnerpretů, přikládáme odkaz na jeden z playlistů, které lze najít na YouTube. Máte vy nějakou oblíbenou vánoční píseň od bývalých eurovizních interpretů?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..