Novinky

Friend of a Friend oficiální písní JMS v ledním hokeji

Dnes Vám přinášíme novinky z trochu jiného soudku než z toho eurovizního. Informace se totiž týká aktuálně hojně probíraného hokejového světa.

Právě dnes byl v Ostravě a Třinci zahájen 44. ročník Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji. Zahájení proběhlo přímo výborně, jelikož čeští mladíci na úvod zdolali favorizované Rusko.  No a jaká je zde vlastně spojitost s eurovizí? Oficiální song letošního ročníku všichni eurovizní fanoušci totiž moc dobře znají! Jedná se o píseň Friend of a Friend od skupiny Lake Malawi, která nám všem letos  v Tel Avivu udělala radost 11. místem. Text  je lehce pozměněn, aby se song více přiblížil hokejové tematice a byl tak pro šampionát více vhodný. Například zde můžete slyšet: “Can you hear it… there’s someone behind the wall playing the same game.” V překladu: “Slyšíš to?  Někdo je za zdí, hraje stejnou hru.”

Introducing the official song of the 2020 IIHF Ice Hockey World Junior Championship! 👏 It is written by a band called Lake Malawi! In its entirety, it will first be heard at the opening ceremony. What do you think of it? 🧐

Zveřejnil(a) 2020 IIHF World Junior Championship dne Středa 18. prosince 2019

 

Zde si můžete pustit část “hokejové” verze Friend of a Friend.

Budete fandit českému juniorskému výběru? Dejte nám vědět do komentářů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..