Novinky

Poznejte moderátory Eurovize 2020

Dnes večer nizozemský vysílatel NPO oznámil jména tří moderátorů, kteří nás budou provázet příštím ročníkem Eurovize.

Ohlašovat body a starat se o to, abychom se ani chvíli nenudili, bude mít na starosti trio ve složení: Jan Smit, Chantal Janzen a Edsilia Rombley. Pojďme se blíže podívat, kdo nás vlastně v květnu v rotterdamské Ahoy Aréně přivítá!

Jediný zástupce mužského pohlaví Jan Smit je nizozemský zpěvák a moderátor. Narodil se 31. prosince 1985 ve Volendanu. Aktuálně je členem hudebních uskupení “The Toppers“ a “KLUBBB3“. V minulosti se v oblasti Eurovize angažoval jako komentátor pro NPO. Zajímavostí rozhodně je, že Jan je sportovní ředitel fotbalového klubu FC Volendam, který aktuálně hraje druhou nejvyšší nizozemskou ligu.

Jan Smit celou Evropu jistě okouzlí svým úsměvem.

Chantal Janzen je nizozemská herečka, muzikálová hvězda a moderátorka. Narodila se 15. února 1979 v Tegelenu.  Patří mezi hvězdy nizozemského showbyznysu. Má za sebou nespočetné množství filmů a muzikálů. Velmi obsáhlá je i její moderátorská kariéra. V loňském roce například uváděla “The Voice of Holland“. Její aktuálně největší role je asi ztvárnění Glindy v muzikálu “Wicked“. Perličkou na konec je, že společně s raperem Yes-R v roce 2011 nazpívala píseň k boji proti rakovině.

Půvab Chantal Janzen jistě uchvátí nejednoho diváka.

A naše představení moderátorů ukončíme jednou holandskou eurovizní hvězdou. Řeč je o Edsiliy Francise Rombley. Edsilia se narodila 13. února 1978 v Amsterdamu. Tato nizozemská zpěvačka se Eurovize zúčastnila dokonce dvakrát. Nejdříve v roce 1998, kdy v  Birminghamu skončila na vynikajícím čtvrtém místě. Její eurovizní comeback proběhl v roce 2007, v Helsinkách se jí ovšem tolik nedařilo a skončila v semifinále. Má vydaných celkem šest alb a k tomu nespočetné množství singlů.  Zajímavým postřehem je, že její rodiče pocházejí z Curacaa a Aruby.

Edsilia Rombley se tentokrát na eurovizním pódiu představí v trochu jiné roli.

Jste spokojeni s výběrem letošních moderátorů? Dejte nám vědět do komentářů!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..