Novinky

První zkoušky a tisková konference Rumunska

Estar Peony si již také poprvé nacvičila svoji píseň On a Sunday na eurovizním pódiu.

Ester Peony se v písni On a Sunday drží víceméně nacvičených procedur a snaží se také do stagingu zakomponovat něco ze svého videoklipu. Proto na pozadí vidíme antické sloupy s kamenným průchodem, ale také třeba ciferník hodin.

Na jevišti je celkem šest lidí, Rumunsko tak naplnilo kvótu na maximum. Najdeme jednoho kytaristu, dva tanečníky a dvě vokalistky. Ester má na sobě černé šaty s bílým límcem. Sedí na červeném křesle, které dominuje celému jevišti, podobně jako tomu bylo i v rumunském národním kole. Celý staging je laděn spíše do tmavých barev, takže se občas může stát, že kromě tanečníků a Ester ostatní lidi na pódiu přehlédnete. Výjimečně se objevily světlejší barvy, jako například růžové květiny.

V závěru písně se na LED pozadí také krátce objevil zlatý déšť a oheň, zároveň byl oheň přítomen i skutečně na jevišti v rámci pyrotechnických efektů. Po pěvecké stránce se vystoupení s písní On a Sunday povedlo, takže bude zajímavé sledovat, jestli se Rumunsku letos podaří vrátit po pauze do velkého eurovizního finále.

 

Estar Peony – tisková konference
Ester hovořila před novináři o jejích dvou kočkách a o tom, co nejraději dělá v neděli. Ráda prý kouká na Netflix.
Její oblíbenou umělkyní je francouzská zpěvačka Indila, jejíž píseň s názvem Dernière Danse také zazpívala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..