Novinky

„Interval acts“ v izraelském podání!

Jako každoročně i letos okoření eurovizní večery zajímavé osobnosti!

Vystoupení lokálně či světově známých umělců v průběhu večerních živých přenosů obou semifinále i sobotního finále, to jsou tzv. interval acts. Ani letos v Tel Avivu nebudeme ochuzeni o zajímavá čísla, oblíbené interprety a eurovizně proslulé hity. Už jsme vás informovali o vystoupení zpěvačky Madonny, která by měla ozdobit letošní eurovizní finále. Kromě královny popu se však můžeme těšit i na krále a královny Eurovize!

Již není tajemstvím, že na letošní Eurovizi uvidíme hvězdnou čtveřici Conchita, Eleni Foureira, Mans Zelmerlöw a Verka Serdučka. Ne vždy je ale vše tak, jak má být, a nebude tomu tak ani v tomto případě. Conchita totiž v rámci tzv. Switch Song zazpívá Mansovu píseň Heroes. Mans roztočí svou hřívu v písni Fuego, zatímco Eleni zatančí Lasha Tumbai. Verka se ujme slepičí úlohy a předvede loňskou vítěznou píseň Toy zpěvačky Netty. Nakonec se ke všem čtyřem stálicím přidá eurovizní vítěz z roku 1979 Gali Atari a zazní píseň Hallelujah. Zkrátka pravý eurovizní maglajs! Ale kdo by se na něj netěšil?

Zdroj: eurovisionworld.com

Na pódiu v Tel Avivu uvidíme samozřejmě i loňskou vítězku Nettu. Ta otevře první semifinále novou verzí písně Toy, která bude propojena se slavnostním televizním zahájením Eurovize 2019. Nettu však uvidíme i ve finále, kdy představí živě svou novou píseň, kterou se chystá vydat na konci dubna.

Zdroj: eurovoix.com

V prvním semifinále se vrátí populární eurovizní diva Dana International! Píseň, kterou zazpívá, je však zatím tajemstvím.

V rámci jednoho z eurovizních večerů uvidíme i vítěze Eurovize z roku 1978 Izhara Cohena. Kromě toho, že zazní jeho píseň A ba ni bi, bude Izhar Cohen vyhlašovat body izraelské poroty ve velkém sobotním finále.

Zdroj: youtube.com

Zajímavým bodem finálového programu bude i Idan Raichel Project. Idan Raichel je jedním z nejznámějších zpěváků v Izraeli. Spolu s 24 muzikanty představí publiku píseň Boee, přičemž se k němu ke konci písně připojí i všichni finalisté letošního ročníku Eurovize!

Z lokálních umělců se představí také skupina Shalva, která vystoupí ve druhém semifinále.

Lákavý bude i počin skladatele, producenta, dirigenta a filmotvůrce, který si říká Kutiman. Ten vytvořil sestřih všech 63 vítězných písní, který bude pravděpodobně rozdělen napůl a představen v obou semifinále. Vzrušující!

V eurovizním finále se setkáme i s jedním hostem, který není ani tak spojený s hudbou jako s herectvím. Bude jím izraelská herečka Gal Gadot. Tato světově známá hollywoodská hvězda přiletí až z Los Angeles, aby svou návštěvou poctila diváky přímo v hale i u televizních obrazovek po celé Evropě, a nejen v ní.

Zdroj: vanityfair.com

Je jisté, že časovou výplň vymysleli režiséři vskutku lákavě a nudit se jistě nebudeme ani jedinou minutu! A to vše již za necelý měsíc! Napište nám do komentářů, na co se těšíte nejvíce?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..