Národní kola

DNES: Izrael zvolí svého reprezentanta během finále X Factoru

Bude jím jeden ze čtveřice finalistů, každý již má svou eurovizní píseň zvolenou od čtvrtka.

Přibližně týden známe písně pro izraelské finále pěvecké show The X Factor Israel 2022. Z osmi písní (dvou pro každého ze čtyř finalistů) se během čtvrtečního večera stala finálová čtveřice. Nyní během dvou kol poznáme celkového vítěze. Nejdříve čtyři finalisté zazpívají cover verzi nějaké známé skladby a první kolo hlasování bude ukončeno. Z finálové čtveřice se tak stane jen trojice. Tito tři interpreti pak v druhém kole zazpívají své vybrané písně pro Eurovizi a v druhém kole dojde k volbě celkového vítěze show a ten bude mít tu čest reprezentovat Izrael na Eurovizi 2022 v Turíně.

Které potenciální eurovizní písně dnes uslyšíme?

Michael Ben David – I.M

Sapir Saban – Breaking My Own Walls

Eli Huli – Blinded Dreamers

Inbal Bibi – Marionette

V naší anketě jste mohli od neděle hlasovat pro své oblíbené písně a z této čtveřice vás nejvíce zaujala píseň Marionette a v těsném závěsu I.M, ostatní písně od vás neobdržely žádné hlasy. Nutno dodat, že hlasování v anketě bylo založeno na základě studiových verzí písní, nikoliv čtvrtečních živých vystoupení.

Finále show The X Factor Israel 2022 můžete sledovat od 20:15 SEČ na izraelské televizi Reshet 13. K jejímu sledování online bude potřeba použít VPN.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..