#TBT

#TBT: Eurovizní hvězdy přejí hezké Vánoce!

Podívejme se v dnešním #ThowbackThursday, kdo loni přál fanouškům veselé Vánoce!

Vánoční čas se kvapem blíží. Můžeme dokonce říci, že na dveře již neklepe, ale rovnou do nich vchází. Vánoční čas se také stává v posledních letech často pomyslným začátkem nového eurovizního roku.

V období okolo Vánoc se často konají první národní kola zemí, které se účastní nadcházejícího ročníku, letos například Albánie. A zatímco se o letošních Vánocích interpreti budou připravovat na národní kola, která je čekají v průběhu zimy, ti, kteří již na Eurovizi byli, na své fanoušky nezapomínají.

O loňských Vánocích, konkrétně na Boží hod, vydal oficiální youtube kanál Eurovision Song Contest video, ve kterém eurovizní hvězdy přejí svým fanouškům krásné Vánoce. Ve videu se objevují interpreti z roku 2017 i roku 2018.

Video vydané loni dokonce nebylo prvním. Podobným videem obdařil kanál Eurovize fanoušky i o rok dříve. I tehdy si fanoušci mohli poslechnout 25. prosince krásná vánoční přání od eurovizních interpretů z celé Evropy.

Dá se předpokládat, že oficiální eurovizní kanál na své fanoušky nezanevře a pokusí se nám darovat stejné video jako v minulých letech. Za rok bychom navíc měli opět na co vzpomínat! Nepředbíhejme ovšem, vánoční svátky jsou teprve před námi, a proto se na ně ještě chvíli těšme a pořádně si je užijme. Tak tedy, krásné Vánoce a nezapomeňte nám napsat do komentářů, koho z eurovizních interpretů byste rádi viděli s vánočním přáním!

Zdroj: youtube.com, eurovision.tv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..