NovinkyReprezentanti

Kaleen bude v Malmö zuřivě tančit – Rakousko ji vysílá s písní We Will Rave

Rakousko letos vsadilo na taneční skladbu inspirovanou devadesátkovým zvukem.

Jak jsme vás před časem informovali v samostatném článku, Kaleen byla ohlášena jako reprezentantka Rakouska 14. ledna během pořadu Ö3 Wecker na Hitradio Ö3. Interní výběr proběhl prostřednictvím konkurzu. Odborná porota a zástupci fanklubů vybírali reprezentanta své země ze 14 interpretů.

Píseň We Will Rave vznikla ve spolupráci několika autorů. Na celkové podobě písně se podíleli Anderz Wrethov, Jimmy „Joker“ Thörnfeldt, Julie Aagaard a Thomas Stengaard. Oficiální klip k písní byl natočen v Los Angeles. Fotografie z natáčení videoklipu sdílela Kaleen na svém instagramovém účtu. Kouknout se na ně můžete níže.

„‚We Will Rave‘ je perfektní skladba pro Eurovizi. Umožňuje mi propojit vše, co mám ráda, a nechat se unést atmosférou publika. Píseň může oslovit každého. ‚We Will Rave‘ se může stát We Will Dance, We Will Sing, We Will Live, We Will Party…. Je to silná a pozitivní píseň pro ty, kteří v tuto chvíli s něčím bojují. Umožní Vám se pozitivně naladit a doslova se ztratit v okamžiku. Nesmírně se těším, až vystoupím na Eurovizi pro své fanoušky! Nyní, když je píseň oficiálně venku, stala se pro mě ještě reálnější a jsem příležitosti, kterou jsem dostala, opravdu nadšená! Techno popová skladba je něco zcela odlišného od mé dosavadní diskografie. Těším se na svou novou kapitolu,“ sdělila Kaleen pro rakouskou veřejnoprávní televizi ORF.

Kaleen se bude snažit navázat na úspěch Rakouska z minulého roku, kdy se ve velkém finále umístila dvojce Teya & Salena na 15. místě s konečným počtem 120 bodů. Držet palce jí budete moci v druhém semifinále 9. května 2024, kdy zazpívá v první polovině večera. Dokáže dle vás Rakousko opět postoupit do finále?

Oficiální videoklip k písni We Will Rave si můžete pustit níže. 

Ohodnoťte píseň Kaleen - We Will Rave

Jeden myslel na “Kaleen bude v Malmö zuřivě tančit – Rakousko ji vysílá s písní We Will Rave

  • Rakúsko už tretí rok po sebe má skvelú pesničku. Palec hore.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..