PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Vítězství Aiko v národním kole? Hlavně klid a nohy v teple.

Vítězem letošního národního kola ESCZ 2024 je zpěvačka Aiko s písničkou Pedestal. Od zveřejnění však budí výsledky pochybnosti. Jaké bylo konečné pořadí? Co tedy očekávat od Aiko na Eurovizi? Kolik zemí se letos zúčastní Eurovize a jaké další interprety známe? Odpovědi na tyto otázky budeme hledat v novém díle podcastu Eurovizní pokec s šéfredaktorem Josefem Štaifem. Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk a České podcasty.

0:46 – Eurovision Song Contest se zúčastní celkem 37 zemí. Proč oznámení trvalo tak dlouho? Koho budeme oproti minulému ročníku postrádat? Máme velká očekávání od Lucemburska jenom my?

10:25 – ESCZ 2024 vyhrála zpěvačka Aiko s písní Pedestal. Proč vznikají různé konspirační teorie o jejím vítězství? Šlo hlasovat v národním kole i vícekrát? Jakou show očekáváme od vítězky ESCZ na Eurovizi v květnu?

31:40 – Představena byla i další jména, která se zúčastní Eurovize. Na koho dalšího se můžeme těšit v Mälmo? Budeme sledovat albánský Festivali i Këngës?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..