Novinky

Go_A vystoupí příští měsíc v Praze

Kapela se ve své nejlepší formě představí českým fanouškům v rámci turné Ukrainian Magic. Zapište si do diářů termín: 13. 11. – Roxy.

V roce 2021 zazářilo ukrajinské uskupení Go_A se svým mixem elektronické muziky a folklóru na eurovizním jevišti. Od té doby jejich kariéra letí strmě vzhůru, výsledkem je i aktuální turné, které sčítá více než 30 zastávek v evropských metropolích. Poslední studiovou desku kapela vydala v roce 2016, od té doby však nadále zásobuje fanoušky novou muzikou. Kromě největšího hitu Shum, se kterým skupina zazářila na Eurovizi, uslyšíte na turné i poslední dva vydané singly Rusalochki a Vorozhyla.

Kapela nadále aktivně vyjadřuje podporu své domovské zemi Ukrajině, participovala například na sbírce Music Saves Ukraine, jako guest act se objevila i v posledním ročníku Eurovize v Liverpoolu. Lidové melodie, současná elektronická muzika a uhrančivý hlas Kateryny Pavlenko, to vše naservíruje Go_A po letošním vystoupení na slovenské Pohodě i českým fanouškům v pondělí 13. listopadu v pražském klubu Roxy.

Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji za 590,-Kč na webu Fource a portálech GoOut a Ticketmaster.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..