Liverpool 2023Novinky

Výsledky české poroty ohlásí Radka Rosická

Do Liverpoolu se z Česka připojí Radka Rosická!

Radka Rosická není pro české diváky žádná neznámá tvář, a to ani pro ty eurovizní. Hlasy české poroty totiž ohlašovala již v letech 2017 až 2019. Když ji v roce 2021 nahradila Taťána Kuchařová, tak jsme pro vás sepsali samostatný článek, kde jsme připomněli i ostatní ženy, které v naší eurovizní historii ohlašovaly hlasování české poroty – Andrea Savane, Petra Šubrtová, Daniela Písařovicová, právě Radka Rosická a již zmíněná Taťána Kuchařová, tehdy ještě pod příjmením Gregor Brzobohatá. Článek si můžete připomenout zde.

Pokud si chcete Radku v roli české hlasatelky připomenout, můžete se podívat na sestřih, který jsme si pro vás připravili. Najdete ho na našem novém TikToku nebo jako reels na Instagramu.

@escarena.cz

🇨🇿 Letošní hlasy udělené českou porotou v sobotním velkém finále Eurovision Song Contest bude vyhlašovat Radka Rosická. 🇨🇿 Připomeňte si její ohlašování výsledků z let 2017 – 2019. 🎙️🎤 #radkarosicka #eurovision #eurovision2023 #eurovisionczechia #eurovisionczechia2023 #host #moderator #speaker #esc #eurovisionsongcontest #czechia #escarenacz @Eurovision @Česká televize

♬ původní zvuk – escarenacz

Těšíte se na návrat Radky Rosické? Koho byste si přáli vidět v příštích letech jako hlas předávající výsledky české poroty?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..