NovinkyReprezentanti

Rakousko zveřejnilo soutěžní píseň Teyi a Saleny

V Liverpoolu se budou zvědavě ptát Who The Hell Is Edgar?

Tak se totiž jmenuje jejich píseň, ve které se ptají na postavu známého spisovatele Edgara Allana Poea. Spekulace, které se tak několik týdnů šířily internetem především na Twitteru, se tak ukázaly být pravdivé, jen finální verze písně, se kterou rakouské duo odjede do Liverpoolu, zatím známá nebyla. Tedy až doposud, protože dnes ráno došlo k jejímu oficiálnímu představení, symbolicky právě na Mezinárodní den žen, tedy 8. března.

Teyu a Salenu jsme vám na začátku února krátce představili ve vlastním článku, který si můžete připomenout ZDE. Rakousko s písní Who The Hell Is Edgar? pokračuje v trendu energických a tanečních skladeb, podobně jako jsme loni v Turíně mohli slyšet Halo od LUM!Xe a Piy Mariy. Zůstává tak otázkou, jestli se Teya a Selena své písně zhostí po pěvecké stránce o něco lépe, než tomu bylo u jejich kolegyně minulý rok.

Teya a Salena se s písní Who The Hell Is Edgar? představí v druhé polovině druhého semifinále Eurovize 2023 ve čtvrtek 11. května. Ohodnoťte jejich skladbu v naší anketě a okomentujte pod článkem!

Ohodnoťte píseň Teyi a Saleny - Who the Hell is Edgar?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..