NovinkyReprezentanti

Mia a Dion představují své Burning Daylight

Nizozemsko tak pouští do světa svou eurovizní píseň pro Liverpool!

O dvojici, která bude reprezentovat Nizozemsko na letošní Eurovizi, už víme poměrně dlouhou dobu. Víme i to, že se na ní podílelo partnerské duo Duncan Laurence, vítěz Eurovize 2019, a Jordan Garfield. Nyní už si ale můžeme poslechnout i samotnou píseň, ta nese název Burning Daylight a sázkaři posílají Nizozemsko momentálně mezi TOP 10 favoritů.

Duncan s Jordanem dali oba umělce dohromady a soutěžní píseň „dopekli“ všichni společně. Interní porotou nizozemské televize pak byli prakticky jednomyslně zvoleni novými reprezentanty. Pro Miu i Diona bude reprezentace Nizozemska na Eurovizi obrovskou událostí v jejich rozbíhajících se kariérách.

Amsterdamská rodačka Mia Nicolai svou hudební kariéru zahájila v roce 2018 vydáním cover verze písně At Last od Glenna Millera. O dva roky později zveřejnila dva vlastní singly s názvy Set Me Free a Mutual Needs, na které následně navázala skladbami People Pleaser a Dream Go. Jejím hlavním zdrojem inspirace je legenda David Bowie.

Osmadvacetiletý muzikant Dion Cooper, který se v roce 2015 objevil v nizozemské verzi pěvecké soutěže The Voice, už stihl vydat EP Too Young Too Dumb o šesti písních a několik singlů, ten nejnovější nese název Blue Jeans. Jeho tvorbu ovlivňují umělci jako Beatles nebo Jimi Hendrix.

Ohodnoťte píseň Miy a Diona - Burning Daylight

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..