PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Proč Norsko nevyslalo Ulrikke a je španělská píseň „Eaea“ skutečně tak nudná?

Okolo Eurovision Song Contest se toho za poslední týden událo skutečně hodně. Známe podobu pódia, které bude už za tři měsíce stát v Liverpoolské M&S aréně. Soutěžní píseň představila slovinská kapela Joker Out. V národních kolech pak vybrali své písně Španělé, Norové, Irové a v neposlední řadě i Češi. Máme šanci skončit v letošním ročníku mezi TOP 5? Je píseň „Eaea“ skutečně taková nuda? Skončila Ulrikke právem až na druhém místě za Alessandrou Mele? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcasts a Anchor.

0:56 – Eurovizní stane byla představena na prvních snímcích a videu. Symbolizovat má otevřenou náruč, která vítá vítěznou Ukrajinu.

13:35 – České národní kolo vyhrála pop-folková skupina Vesna. Jedná se o očekávané vítězství. Potvrdí skupina ambice bookmakerů?

16:49 – V Irsku vyhrála kapela Wild Youth s písní „We are One“. Postoupí skupina do finále poprvé od roku 2018?

19:47 – Slovinská skupina Joker Out představila svou píseň „Carpe Diem“. Byl interní výběr dobrou volbou?

23:08 – V Norsku vyhrála národní finále soutěže Melodi Grand Prix zpěvačka Alessandra Mele. Proč nevyhrála Ulrikke?

30:11 – Vítězkou španělského Benidorm Festu se stala zpěvačka Blanca Paloma s písní „Eaea“. Reakce na vítězství zpěvačky jsou však rozporuplné. Jak ji hodnotíme my?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..