PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Kdo vyhraje Junior Eurovision Song Contest 2022?

Tento týden se uskuteční další ročník mladší sestry soutěže Eurovision Song Contest Junior Eurovision Song Contest. V jubilejním 20. ročníku soutěže se během jednoho večera představí celkem 16 písní mladých a talentovaných zpěvaček, zpěváků a skupin. Kdo má nejvyšší šanci na vítězství? Vzejde ze soutěže nějaký vitální hit? A proč se Česká republika soutěže neúčastní? Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcasts a Anchor.

1:02 – Jaký je věkový limit pro účast v Junior Eurovision Song Contest? Jsou reprezentanti JESC talentovanější než jejich dospělí kolegové?

13:53 – Hlasování se v průběhu dvaceti let v JESC výrazně proměnilo. Jak se hlasuje nyní a je internetové hlasování budoucností pro Eurovision Song Contest?

20:47 – Letošního ročníku se účastní 16 zemí. Po delší době se vrací Spojené království. Má šanci země s písní Lose My Head uspět?

25:06 – Jací interpreti mají letos uspět? Tipy Josefa Štaifa a Štěpána Strejčka na letošní vítěze

38:54 – Česká republika doposud na Junior Eurovision Song Contest nedebutovala. Kdy se můžeme těšit na naší první reprezentaci a má Česká republika kvalitní mladé zpěváky?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..