Na místěNovinkyTurín 2022

Druhé zkoušky Spojeného království

S třetím státem se dnes přehoupáváme již do druhé poloviny druhých zkoušek automatických finalistů. Na řadě je Sam Ryder ze Spojeného království.

Sam Ryder přináší skvělou světelnou show. Stojí uprostřed kovové konstrukce, která připomíná tvarem vesmírnou raketu. Sam má na sobě černou kombinézu, na které můžeme vidět vyšité různé symboly. Po pěvecké stránce je vystopení Spojeného království nepřekonatelné. Sam tuto náročnou skladbu již mnohokrát zpíval i acapella, takže není překvapením, že s tím nemá problémy ani na turínské stagi. Jeho hlas umí být silný i jemný zároveň.

V druhé části skladby Sam také hraje na svou elektrickou kytaru, když se okolo něj celá konstrukce rozevírá podobně jako když rozkvétá poupě. Nechybí po celou dobu ani kouř po většině jeviště, aby celý dojem působil ještě více jako někde ve vesmíru. Rozhodně se jedná o nejlepší číslo Spojeného království za posledních několik let a možná právě letos se jim podaří zaútočit na nejvyšší příčky. Minimálně bookmakeři to předpokládají a po dnešních zkouškách nejspíše i zde v Turíně přítomní novináři.

2. tisková konference Spojeného království
Sam Ryder vystoupí ve druhé polovině finále
Sam Ryder na své druhé tiskové konferenci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..