Na místěNovinkyTurín 2022

Druhé zkoušky Albánie

Ronela Hajati z Albánie se již podruhé postavila na turínské jeviště.

Ronela si možná vzala k srdci připomínky ke svému vystoupení a přihodila lehký bílý župánek, který toho o moc více nezakryje. Změnila ale své oblečení z černé na stříbrnou s kamínky, tedy trend, který byl in ve velkém na loňské Eurovizi. Jako celek kostým ale vypadá méně jako domina z prvních zkoušek, takže v tomto ohledu určitě posun k lepšímu. Drobných změn doznalo i oblečení tanečníků, kteří k sukni přidali pár kožených provázků na trupu a na začátku jsou zahaleni v pláštích, které brzy odhazují. Za zmínku také stojí stříbrné kanady, ve kterých Ronela tancuje. Rozhodně tedy nešla cestou několika minulých vítězů Eurovize, tedy že by vystupovala naboso.

 

Co se barev týče, tak opravdu většinu času převažuje růžová, což nevím, jestli byla nejlepší volba. Asi to bude chtít čas, aby si to sedlo, ale já bych osobně preferoval třeba červenou. Choreografie je velmi odvážná, takže by se rozhodně neměli dívat žádní puritáni, protože by se pak mohli cítit pohoršeni. Ronela se má jak ke svým tanečníkům, tak i k tanečnici, což potvrzuje její předchozí prohlášení, že ve svém vystoupení chce podpořit LGBT komunitu. Když zůstaneme u choreografie, tak potěšíme fanoušky Roneliny helikoptéry, kterou dělá ze své bujné kštice i v Turíně.

 

Po technické stránce a kamerových záběrech jsme neviděli žádné komplikace, možná s výjimkou neposedného mikroportu, na který si Ronela stěžovala. Jako celek tedy můžeme letošní vystoupení Albánie považovat za povedené otevírací číslo turínské Eurovize.

Ronela taktéž na svých tiskových konferencích prokázala, že má smysl pro módu. Sami můžete na přiložené fotografii vidět zelený model, který zvolila pro svou první tiskovou konferenci, zatímco bílé šaty jsou z druhé tiskové konference.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..