Ostatní

We Are Domi chystají natáčení klipu k Lights Off

A zvou vás na natáčení jako komparz ve dnech 28.2. a 1.3. 2022.

Na příští pondělí a úterý je naplánováno natáčení videoklipu k písni Lights Off. Natáčení bude probíhat v Praze a česko-norské trio zve své fanoušky různého věku, etnika i vzhledu, aby jim v natáčení pomohli a zúčastnili se jakožto komparz. Pokud byste měli zájem o účast, stačí zaslat e-mail na adresu casting@yummyummy.cz a k němu přiložit své foto obličeje a postavy a dále připsat jméno a příjmení, věk, telefonní číslo, výšku, své míry a konfekční velikost.

S velkou pravděpodobností bude videoklip obsahovat finální eurovizní verzi české soutěžní písně Lights Off. Finální verze musí být odevzdány EBU tradičně v polovině března. Česko vystoupí v druhé polovině druhého semifinále ve čtvrtek 12. května. Na přesné pořadové číslo si musíme počkat nejméně do začátku dubna.

Dominika, zpěvačka tria We Are Domi, se momentálně uzdravuje z covidu, její norští kolegové však o víkendu navštívili svou rodnou zemi a chvilku si popovídali s moderátory během norského finále Melodi Grand Prix 2022. Klipu naší písně pak bylo věnováno o něco málo sekund více než jiným kandidátům. Kromě „českých“ chlapců se v MGP 2022 objevila také zástupkyně Řecka Amanda Tenfjord, která má řeckého otce, žije však většinu života v zemi své matky – v Norsku. Amandin song ale stále neznáme, a tak z Řecka nezazněla hudební ukázka vůbec.

Skupina We Are Domi vystoupí s písní Lights Off začátkem března v jednom z národních finále, dále je pak čeká několik promo akcí v rámci oficiálních pre-parties, které se po dvou letech opět vrací z virtuálního světa na koncertní pódia!

Přihlásíte se do komparzu k natáčení videoklipu české písně pro Eurovizi 2022? Dejte nám vědět, pokud ano!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..